Албанско знаме пред Влада и на граница?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Sekako. Za zal. :smir:
Епа затоа целиот сарказам, цела тема препуна со препукување, пцовки, куротресини. Албанците биле криви. Како да не, народот е глуп. Некој се опарува од еден потпис.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Друже, уште да го сфатеше наравоучението на самоиот твој пост, убаво ќе беше....

Плачеме, пиздиме...јебеш га, пали...успева!! Шо да праиме сеа? Сите не прочитале више...а чудно, македонците не...
Znaci doagame do faktot deka ste narod bez nikakvo dostoinstvo, taka mu doaga? Ko sto rekol ednas nekoj si mrfut ama pametno rekol . Pobedata izdvojuvav po sekoja cena , osven cenata na gubenje na dostoinstvoto. Nikogas nema da zastanam na kolena da placam i da Moljim da dojdat Ameri da mi go spasuvaat gzot .... Neznam ustvari sto ti objasnuvam mozeme vaka do 1001 i nazad i pak da ne dojdeme do nikakov zaklucok

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Темава забега в крај. Смешно ми е само што мислите дека ќе решите нешто со вреѓање на форумов!
Зашто? Темава баш си стои он топик, за разлика од другите. А вреѓање освен од тиквата, не приметив баш баш. Целата тема се врти околу знамињата, каде и како. Прочитај поубаво Чомбе.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Znaci doagame do faktot deka ste narod bez nikakvo dostoinstvo, taka mu doaga? Ko sto rekol ednas nekoj si mrfut ama pametno rekol . Pobedata izdvojuvav po sekoja cena , osven cenata na gubenje na dostoinstvoto. Nikogas nema da zastanam na kolena da placam i da Moljim da dojdat Ameri da mi go spasuvaat gzot .... Neznam ustvari sto ti objasnuvam mozeme vaka do 1001 i nazad i pak da ne dojdeme do nikakov zaklucok

Извини? Кој е без достоинство? Тој што си ги исполнува целите, или тој што продава цел народ за бугарски пасош, и премиерско/претседателско место?

Да не си помешал ти нешто дечко?

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Moram da go citiram eden Slovenik granicar koga idev nakaj Avstrija so avtobus (normalno avtobusot bese pun so Albinosi, koisto idea ili na Gastarbeiting ili vo poseta ne 7,8 bratcinja ) i da Carinikov im vika , Sram vas bilo , gadjate ljudi prackama ( demek so pracki i kamenja) i kad najebete placete ko neke pizde po CNNA i BBCA , cel svet veke ve ima procitano. Inace ja neam nisto protiv site Albanci , naprotiv imam i prijateli Albanci i Albanki prijatelki , imam protiv tie sto cel zivot nesto ke im fali a nikako da svatat deka im fali KOEFICIENT NA INTELENCIJA

Nemoj barem da lazesh toa ti e citat od filmot The Hunting party so Richard Geree vo momentot koga uspeva da go fati srbinot shto vrshel masakri vo Bosna

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Јас кажав за сите, не за поединци, и плус ништо нема да решите на форумов и никој вас не ве прашува, тоа е најтрагичното. Поз!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.179
ako ne si svatil do sega nema ni da svatish.
Место да пробуваш да прогураш измислен интелект во некои шатро реченици со ''скриена содржина''како оваа горе можеш да кажеш дека ''Hемам поима што е култура не ме ни занима'' а не да мешаш непристојност со збор од кој ти како единка и народ во целина и немате баш многу заедничко.......мајстореsd

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Јас кажав за сите, не за поединци, и плус ништо нема да решите на форумов и никој вас не ве прашува, тоа е најтрагичното. Поз!

Знаеме де дека не решаваме ништо на форумов. Форум е за дискусија. Парламентот е за носење одлуки и закони. :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.179
Nemoj barem da lazesh toa ti e citat od filmot The Hunting party so Richard Geree vo momentot koga uspeva da go fati srbinot shto vrshel masakri vo Bosna
Може цариникот го гледал филмот и го цитирал за да испадне паметен бе мајстореsd

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Место да пробуваш да прогураш измислен интелект во некои шатро реченици со ''скриена содржина''како оваа горе можеш да кажеш дека ''Hемам поима што е култура не ме ни занима'' а не да мешаш непристојност со збор од кој ти како единка и народ во целина и немате баш многу заедничко.......мајстореsd
hheh mislish,e pa nemoj poshto si zalutan vo kor sokak,

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ае јас мислам дека знамиња многу многу од етничко потекло не треба да се расфрлуваат, не за друго. Него ене ја Америка колку малцинства има па никому ништо, да се ставаа така знамиња ехеее

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Мартинче,Америка е Америка,кога Македонија ке стигне до Америка,тогаш ке збориме за тоа,стално пример ја земате Америка а од америка сме назад 10000 години.
Земи пример Бугарија,Грција,каде што врие од Македонци а ништо не прават...зошто не прават???Тоа малце да те засега,а не Америка.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.179
hheh mislish,e pa nemoj poshto si zalutan vo kor sokak,
мајсотре шитни го компјутерот под итно те прави да испаѓаш смешен пред народот тоа не добро за културата :bilokojzbot::bilokojzbot:

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Ае јас мислам дека знамиња многу многу од етничко потекло не треба да се расфрлуваат, не за друго. Него ене ја Америка колку малцинства има па никому ништо, да се ставаа така знамиња ехеее
Да ама па во Америка за национална омраза се лежи затвор. Вистински затвор. Тука патриот те сметаат. Така да ти е гајле, пцуј дур можеш...дур не се опраи судството..
завеј си знамиња..кај сакаш и какви сакаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom