Албанско знаме пред Влада и на граница?

Статус
Затворена за нови мислења.

Anuskan

~Keep Smiling~
Член од
13 јануари 2008
Мислења
191
Поени од реакции
10
Албанско знаме пред влада и на граница!! Тоа е темата!!
Секоја држава во светот си има едно и само ЕДНО знаме, па и таа држава нека има милион националности и вери и така натаму! Ете како што и други претходно напишаа како Босна има 1 знаме, Америка има 1 знаме.... Македонското знаме е симбол за државата Македонија и СИТЕ што во таа држава се родиле и живеат! Албанското знаме е симбол на Албанија! Ако толку ДУИ или не знам уште кој го сакаат тоа знаме пред влада и граница нека си одат во Албанија и нека си уживаат во него колку сакаат!

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
А еден кантар на да се страве не ли ќе е најдобро ? пошто тешки глупости и офф топоци почнаа

Член од
22 мај 2006
Мислења
400
Поени од реакции
4
Makedonija e binacionalna drzava, i zatoa mora da bidat simbolite na ovie 2 nacii vo drzavnite institucii. Ako ne bide sega, ke dojde vreme koga ke bide i ova. Nema kaj da se bega. Albanskiot faktor vo Balkanot e se pojak. Gledavme sto se sluci so vizite , se dignaa site i morase da se menja odlukata na vladata. Znaci veke se custvuva toj albanski faktor. Nema veke da pravis sto ke ti tekne, posto ke ima edni 2 drzavi sosedi sto ke reagiraat mnogu pojako od porano.
Момче, нели гледаш дека овие моиве земљаци, се масовно малоумни?? Работи, -тете на случајот, овие нашиве малоумници ќе ги облие ладен туш, со прстот во уста, додека лига ќе им паѓа и ќе изговараат наато,еееу, кога ќе им го свирнете.
Богами ептен заслужено, дури сметам дека и премалку ќе им биде.
Да можеме и таквите како мене тогаш да им удриме еден ќутек, па у п.м. со такви дегенерици, кои не се во состојба да преживеат во џунглата.
После да останеме вие и ние, па да видиме...

ПС. Ако сакате ви ги даваме слуги да ги правите.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Момче, нели гледаш дека овие моиве земљаци, се масовно малоумни?? Работи, -тете на случајот, овие нашиве малоумници ќе ги облие ладен туш, со прстот во уста, додека лига ќе им паѓа и ќе изговараат наато,еееу, кога ќе им го свирнете.
Богами ептен заслужено, дури сметак дека и премалку ќе им биде.
А извини кои се твоите земљаци?

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
А извини кои се твоите земљаци?
Вие и ние, на купче, заедно, зелените и плавите, сељаци и граѓани. Тие што го разбрале постот, и тие што не го разбираат, како тебе.

@ El_cid кога ќе останеме вие и ние, ќе биде мушки, на мегдан. Како што наликува на една битка. Ова сега е фарса. :) нели?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.182
И ти што разбра од пост, кажи ми, подучи ме? Пост има и во нашата религија, колку што сум информиран!
стој бе стој на каков пост се мисли овде бе море Чомбе на форумски или верски...:bilokojzbot::bilokojzbot:

Член од
22 мај 2006
Мислења
400
Поени од реакции
4
Под земљаци ги рачунам овие тука што им е полна устава со Македонија и голем залогот т.е. кладбата на нато и еу дека ќе ги бранат, а не Албанците. Тие не се мои земљаци.

Баш така римз, мушки на мегдан, на денот за мегданот, но претходно на педерастијата наша дегенерирана малоумна да им го свирнете, за да се отарасиме и ние од неа.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
И ти што разбра од пост, кажи ми, подучи ме? Пост има и во нашата религија, колку што сум информиран!
Маре...зашо бе не читате еднаш, па два пати, па три пати, па да размислите малце, па да анализирате ...и да сфатиш дека во политика, пост нема врска со религија, него со тема, форумски пост.

Ќе ти олесни, ај пробај сеа.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Вие и ние, на купче, заедно, зелените и плавите, сељаци и граѓани. Тие што го разбрале постот, и тие што не го разбираат, како тебе.

@ El_cid кога ќе останеме вие и ние, ќе биде мушки, на мегдан. Како што наликува на една битка. Ова сега е фарса. :) нели?
Ова сеа е... (како се вика обратно од ферка?) неферка. Вие имате калаши ние неаме ни чатали :pos:

Член од
22 мај 2006
Мислења
400
Поени од реакции
4
Маре...зашо бе не читате еднаш, па два пати, па три пати, па да размислите малце, па да анализирате ...и да сфатиш дека во политика, пост нема врска со религија, него со тема, форумски пост.

Ќе ти олесни, ај пробај сеа.
Ауу изгледа Чомбе, девојка била,
е тоа ти е тоа римз, додека кај вас девојките знаат што им е работа и ги нема на вакви теми, во едно дегенерирано општество, какво што е огромен дел од македонското едноставно природата го казнува. Таму владее белата чума, има безброј абортуси, повеќе мртви одколку родени, секој втор брак се распаѓа или пак само онака го носи името брак, зато што крајот не може да фати која со кого се швалерисува и не се знае кој е глава во фамилија итн итн. итн.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Ауу изгледа Чомбе, девојка била,
е тоа ти е тоа римз, додека кај вас девојките знаат што им е работа и ги нема на вакви теми, во едно дегенерирано општество, какво што е огромен дел од македонското едноставно природата го казнува. Таму владее белата чума, има безброј абортуси, повеќе мртви одколку родени, секој втор брак се распаѓа или пак само онака го носи името брак, зато што крајот не може да фати која со кого се швалерисува и не се знае кој е глава во фамилија итн итн. итн.

Се чудам само како сакаш да ме убедиш дека си поголем македонец од другите, кога пцуеш по македонското, во дилема сум.

Или па ...divide and conquer?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom