Како мислиш јака , јака риба ?????, се билда во теретана или ??????Па не би рекла дека интелектуалците се само во ДПА. Теута Арифи на пример... Она е јака.
Анкетите земај ги со резерва, ако стварно се прават по случаен избор на луге и место што знаеш каква среќа имаш и на каков човек (политичка определба)ќе налеташ.И тие анкетите се фалсификат? Тие 5% колку беа?![]()
Да, на тоа дека иде у теретана мислев. :cheeky1:Како мислиш јака , јака риба ?????, се билда во теретана или ??????
жити све , јас баш онака мислев изгледа јака ни како стингер да не може да да ја пробиеДа, на тоа дека иде у теретана мислев. :cheeky1:
За интелектуалци збореше он, значи јас спомнав јака интелектуалка.
Па и да знаеш дека е така. Она е прилично школувана, јак интелект е, а со тоа и многу опасна. Од неписмени не боли глава. И кога ова ќе се помеша со тие `другите` во ДУИ, станува опасна комбинацијата.жити све , јас баш онака мислев изгледа јака ни како стингер да не може да да ја пробиеЈаки шеми се тоа , интелектуалци во микс со терористи - молотов коктел:wink:
haha, zasto go forsiras tolku Teuta? Zaradi toa sto se skoluval vo kancelarite ne Crvenkovski i Frckovski? abe komunjariПа и да знаеш дека е така. Она е прилично школувана, јак интелект е, а со тоа и многу опасна. Од неписмени не боли глава. И кога ова ќе се помеша со тие `другите` во ДУИ, станува опасна комбинацијата.
Мислам дека им е сеедно на Албанците дали ДУИ или ДПА, затоа што на овој или оној начин, се движат кон истата цел.