Зошто не ДПА, туку ДУИ?

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
шо ќе ми е подобар живот, братучед ми ми прача пари од шфицарска. Ред и мир има бе, на канал 5.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
e tuka ve cekav site vie krimcarite droga i cigari niz zapadna makedonija a do pred nekoe vreme i belo robje ama kako so odat rabotive sea se potezok e patot na drogata vojnata vo 01 bese vojna za i okolu drogata ne ti kazuvam tocni informacii drzavna tajna. dbk

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Офф офф, дбк тајни си знаел ти :) научи се у едно да пишуеш, и не се секирај, веќе се повеќе и повеќе се открива тајната на војната во 2001ва :) (п.с нема врска со дрога)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
aman be so ke dovrsi toj ? ke go dovrsime nie tuka ako ne go dovrsat tie vo hag ..i btw se znae koj se najdobrite dui ..samo edno ne mozam da mu prostam na komandantot Ali Ahmeti a toa e zasto ja zapre vojnata .inace za se drugo ala da mu e ..a na vas kaurite krajot vi se blize poleka no sigurno :smir:
Ајде бе?
2 недели бан.

Ti licno, k***t ke mi go jades.
И ти лично, ем персонално, паузираш две недели.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
Офф офф, дбк тајни си знаел ти :) научи се у едно да пишуеш, и не се секирај, веќе се повеќе и повеќе се открива тајната на војната во 2001ва :) (п.с нема врска со дрога)
ti ne si po pismen od mene i ti mozda navivas za realj madrid ama jas sum za CELTIK zatoa batka vo spomenatava vojna niz mkd pominaa 4 pratki so kokain so vrednos od okolu edna miljarda dolari i tebe kako taka braced ti ti pusta od leb i oci ti pusta oti i ti mu pustas da smrka i da dila posto tamu e tri pati poskapa

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
ti ne si po pismen od mene i ti mozda navivas za realj madrid ama jas sum za CELTIK zatoa batka vo spomenatava vojna niz mkd pominaa 4 pratki so kokain so vrednos od okolu edna miljarda dolari i tebe kako taka braced ti ti pusta od leb i oci ti pusta oti i ti mu pustas da smrka i da dila posto tamu e tri pati poskapa

Да да, братучед ми, тој во Менхетен што е? Гарант, он поминувал низ Македонија за време 2001ва, миљарда долари направил. И шмркавме во бело, абе што да ти расправам, еден тон. А сепак глупиот народ, пукаше ли пукаше. И да ти кажам ја, имаше у тоа собата кај што шмркавме еден од "вашите" ептен можеше да шмрка, добар нос имаше. Ама изгледа дека мешаше со виски. Делевме на крај профитот. Едно него, две на нас.

Ајт.

Kajgana Shop

На врв Bottom