Што сакаат (бараат) жените?

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
odlicno

:helou: Ме изнасмеа , жените сакаат мажите да се духовити а не вечно намуртени ,да не мислат само на работата ,да не се скржави и најважно да не се типични балканци ,туку да ја почитуваат слободата на жената.:smir: :smir:

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Абе гледам многу теми со прашања кои имаат 95% ист одговор. Што сакаат жените, како треба да се однесуваме со нив, како да ги третираме. Само едно ќе кажам: ЖЕНА НЕ Е ШАБЛОН. Не е произведена во фабрика, па да има всадено ист мозок, исто да размислува како останатите, да има исти барања и желби како и останатите. Сите жени се различни една од друга. Ако има нешто што сакаат, тоа сигурно не е ова што овде сте го навеле. :smir:

NikolaRjk знаеш како велат тие искусните и информираните?? Еве јас да ти кажам: НИШТО не знам, НИШТО не видов. Ама да знаеш, лажат. Но ни случајно не се чукаат во гради како тебе. Ајт поз

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Лејди Сатори напиша:
Без разлика дали е јака или не, висока и слаба или ниска и дебела, без разлика дали има кафени или сини очи или косата и плава или црна, сите од прва до последна имаат потреба од љубов.
Прво не е без разлика, има голема разлика. За некои производи има огромна побарувачка на пазарот, цената им расте до бескрај и многу тешко е да се дојде до нив. За други пак нема никаква побарувачка или таа е минимална, па со самото тоа многу е полесно да им привлечеш внимание.
За ова со љубовта.. можеби треба да ти понуди љубов, да биде добар во кревет или не знам што уште не за да те задржи. Ама муабетов е како да се привлече вниманието на една девојка што држи цена на пазарот, најпросто кажано.

Значи на кој начин мислите дека можете да и го свртите вниманието на една јака женска?
Со моќ дефинитивно. Бидејќи секоја жена сака, а особено таа категорија на жени кои мнозинство мажи ги посакуваат и со тоа го добиваат епитетот “јаки“. Моќта може да биде финансиска (добра кола, елитни места во градот, викенд во Дубровник), интелектуална (пристап, муабети и слично), физичка (добро тело, брада, висина, поглед итн), моќ на популарност (во друштво, школо, низ град, на ТВ...), моќ на претпоставен (професор, директор и др.) и комбинации од овие форми, како и некои други. Е така можеш да го привлечеш нејзиното внимание.

Што понатаму, тоа е веќе друга тема.. :)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Прво не е без разлика, има голема разлика. За некои производи има огромна побарувачка на пазарот, цената им расте до бескрај и многу тешко е да се дојде до нив. За други пак нема никаква побарувачка или таа е минимална,
Мењај факултет, иди на економски-не те бива за географ:pos:

Член од
3 февруари 2008
Мислења
59
Поени од реакции
1
Ова прашање никој го нема одговорено,можеби и затоа што и самите незнаат што бараат(сакаат) (се мисли на нај атрактивните женски),дали е тоа атрактивност? пари? или пак слава? или сосема трето...??? Значи на кој начин мислите дека можете да и го свртите вниманието на една јака женска? И што мислите дали изгледот им е битен на жените??? како што тоа им е битно на мажите;)
Sakaat prcanje:smir: i da ne gi ebes dva posto :tv: da i svrtis vnimanie mozes ako i uletas klizachi garant ke te zabelezi i zapomni za cel zivot :vozbud:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Добар си, зборот ми беше .. На атрактивните женски колку и да е убав дечкото ако е "лигуш">значи и купува се што сака,трчка по нејзе,оди по нејзин памет,нонстоп и дава комплименти колку е убава,нема самодоверба, не прави ништо без нејзина согласност, не се одвојува од неа, .,. тогаш жената го сфаќа како пријател.. Она нејќе такви слабаци,они сакаат нешто повеќе,тогаш се гледаат себеси како да заслужуваат многу повеќе од еден лигуш.. А "МУЖ" ИЛИ поинаков .. е сосема спротивното,а тоа жените го сакаат:) Машките гледаат убавина , а Женските АТРАКТИВНОСТ.. (хумор,самодоверба,лидер,некој кој се цени себеси има голема вредност,романтика на одреден степен;). )
Колку ти добро си ги прокужил потребите на женските и машките, секоја честgwupaca

Ја од лично искуство не можам да зборам за јаки, атрактивни и сл. топ цури, пошо не сум таква, али од тоа шо знам неколку такви по кои се лигави машкиот род ќе ти кажам дека тероијава ти е малце шуплива и ти е исто ко да речеш дека сите плави луѓе се глупи. Генерализација, особено за вакви ствари sucks big time.

И немој со сила да стануваш МУЖ, ако не си таков од раѓање. Ќе имаш контрa-ефект кога ќе ги ловиш јаките женски:(

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
pari pari pari! NO MONEY NO HONEY (dokazano)
Ќе се отрујам.Ама стварно ќе се отрујам.

Добро бе,да му се сневиди,доста више со тие одвратни претпоставки.Мислам стварно е многу глупаво!

Исто ко да кажеме дека вие сакате само празноглави кукли со долги нозе и гради.
Докажано!
My ass е докажано!

Ништо не е докажано, освен дека постојат одвратни стереотипи од кои од овој највеќе ми се гади.

Член од
16 октомври 2007
Мислења
70
Поени од реакции
5
Stereotip-lesno se sozdava za da gi generalizira i poednostavi rabotite,samo zaradi faktot sto covekot se plasi od komplicirani stvari koi bi barale premnogu zalaganje od nego.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.616
pari pari pari! NO MONEY NO HONEY (dokazano)
Ako imas zaprimeteno,barem na filmoj,ke vidis deka 99% od tie so ima bogat mas se onadat so gradinarot!!!Znaci ne e se,potocno mnogu malku e do parite!!!!

E sea na prasanjeto,kako da se privleci "JAKA" zenska...jas bi privlekol na sledniov nacin:
Prvo i osnovno bi se sprijatelil so nea.So toa ke mozi da me zapoznae podobro,a ne da sudi samo po izgledot,za da presudi dali treba ili ne treba da bidi so mene.Od druga strana ke me zapoznae podobro na nacin na koj jas sakam da me zapoznae....znaci ce i se predstavam taka,da i samata prijatno se iznenadi.
Na pocetokot vo nikoj slucaj nema da i pokazam deka se interesiram za neze,tuku naprotiv,ke ja nateram da misli deka i voopsto ne se interesiram za neze na toj nacin.
Otkako ke uvidam deka me zapoznala onaka kako sto jas sakam da me zapoznae,i otkako ke pocni da se prasuva zosto ne se interesiram,i otkako malku ili malku poveke ke i padni samodoverbata pred mene,togas poleka poleka i politicki ke se smeni muabetot i ponasanjeto bez pred toa taa da bidi svesna deka seto toa e planski napraveno:toe::toe::helou:

Член од
20 јануари 2008
Мислења
62
Поени од реакции
0
Abe koj da im znae sto se imaat u glavite cesto ocite im se pobrzi od mozokot, edno baraat drugo sakaat pa edno sakaat drugo baraat, pa taman mislat deka go nasle toa sto go baraat se pojavilo nesto novo. Mnogu kompliciran sklop.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Abe koj da im znae sto se imaat u glavite cesto ocite im se pobrzi od mozokot, edno baraat drugo sakaat pa edno sakaat drugo baraat, pa taman mislat deka go nasle toa sto go baraat se pojavilo nesto novo. Mnogu kompliciran sklop.
Имаш право,со еден збор би било Не знаат што сакаат!
Но има и мажи што не знаат што сакаат!Едно бараат друго наоѓаат у трето гледаат,неможеш крајот да им го фатиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom