OFFICE 2007

• Креатор на темата Креатор на темата Martyr
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 јануари 2007
Мислења
511
Поени од реакции
228
Gledam nema tema za ova pa mislam moze da ima diskusija na ovaa tema!Go koristite li?

2003ката е боље, овој премногу го нашминкале

2003ката е боље, овој премногу го нашминкале
:nenene: Остај шмиката настрана. На могучности стварно е the best досега. За другите незнам, ама вордот партал прави. :back:

Го симнав пред месец дена, после два дена се вратив на 2003-ката. Се сложувам со Г-н. Сафироковски. Убаво изгледа ама не е практичен, многу време се губи дури се најди една стандард команда. Ок, кога ќе се навикни човек послесно ќе оди, ама сега за сега немам потреба од ваков нашминкан офис и ќе продолжам со Office 2003-ка.

Мене ми е супер и многу лесно се снаоѓам во се, се ми е тука без д го барам.

На кој не му се свиѓа или не може да се навикне на новиот изглед постои патчт кој го трансформира изгледот на 2007 како на 2003

Првите два поста се едитирани. Тргнат е линкот до сајтот со кракови од вториот пост, и барањето за крак од првиот.

Во однос на темата... Јас го инсталирав пред некој месец. Кога видов дека факен ворд бара рам колку и фотошоп, го офрматирав компјутерот.

Polesno e da se snajdes vo komandite i za izgled i mnogu poubav od 2003 no baranjeto ram si go pravi svoeto

Мене 2007цата ми е попрегледна и полесна за користење. Рам имам доволно така да немам ни приметено:)

Да не почнувам јас со што му ја вадам душата на кутриов ПЦ, рам за Ворд и Ексел НЕ ДАВАМ И ТОЧКА!

Мене ми е супер 2007 малце е проблем дур се привикнеш али после е многу болје и зш многу рам јас со 512мб и не ми прави проблем.

најдобар офице досега... работам многу со нив и ова е прв офице да ми фати око од прва.. навистина може да треба некое време да се навикнеш на менито ама после тоа ке се чудиш како пред некое време си мислел дека 2003 е функционален...
го користам веке година и на сите им препорачувам да преминат на овој, а тоа со РАМ-от нема врска, иста меморија зафаќат со 2003...
+ во 2007 има некои нови алатки... за кои не ви откривам ништо ама ќе сте пријатно изненадени...

најдобар офице досега... работам многу со нив и ова е прв офице да ми фати око од прва.. навистина може да треба некое време да се навикнеш на менито ама после тоа ке се чудиш како пред некое време си мислел дека 2003 е функционален...
го користам веке година и на сите им препорачувам да преминат на овој, а тоа со РАМ-от нема врска, иста меморија зафаќат со 2003...
+ во 2007 има некои нови алатки... за кои не ви откривам ништо ама ќе сте пријатно изненадени...
Тоа од аспект на постојан корисник, но за нас кои немаме толкава потреба доволен е и wordpad, може и abiword ќе завршат работа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom