Ако можеш да го докажеш тоа, фино-лепо ги апсиш криминалците и нивно место фаќаат оние другите, кои нема да користат нелегитимни средства како терористички напади, шверц со дрога и оружје.... и совршениот круг си продолжува.Kako da imam slusnato deka so nekoj zakon
moze da se zabrani rabotata na nekoja partija
ako se dokaze deka vo nejzinata rabota koristi
nelegitimni sredstva kako teroristicki metodi, sverc so droga i oruzje ...
Znaci si za anti-makedonska partija sto saka da unishti sve makedonsko, togash i ti si najgolem neprijatel na Makedonija kako site drugi simpatizeri na DUI.Не ми дирајте партија, ве молам.
Инаку уставно право е на секој поединец да формира политичка партија и никој не може да ја "укине". Да можеше туку-така, јас сега ќе почнев иницијатива за да се укине bube. И ќе се укинеше со само 10 потписи. Кои ќе ги соберев по дома...
Кур ме боли, партија не ми чепкајте!Znaci si za anti-makedonska partija sto saka da unishti sve makedonsko, togash i ti si najgolem neprijatel na Makedonija kako site drugi simpatizeri na DUI.
Kur ke te boli koga ke ima uste nekolku Brodec i koga togash ali i celo dui ke bide vo zatvor ili mrtvi.Кур ме боли, партија не ми чепкајте!
Не ми се допаѓа кога некој ми се заканува. Затоашто од мене во случајов се очекува да те потсетам на карпалак, на блаце... а не го сакам тоа. Сакаш да го убиеш брат ми?Kur ke te boli koga ke ima uste nekolku Brodec i koga togash ali i celo dui ke bide vo zatvor ili mrtvi.
Hrabri ste kako sekogash koga vie amerika kako stit ili na civilni, ili na crkvi a koga ne vie amerika tuka ili begate preku granici, placete po kameri ili ve gledam na zemja so racete zad grb.Не ми се допаѓа кога некој ми се заканува. Затоашто од мене во случајов се очекува да те потсетам на карпалак, на блаце... а не го сакам тоа. Сакаш да го убиеш брат ми?
Знаеш, многумина македонци читам како ги обвинуваат албанците за нашиот соживот (кој очигледно е дека го немаме).
Не сте во право. НИЕ го правиме соживотот. Ако ти мене ми вреѓаш партија, јас тебе ќе ти вреѓам држава. Ти на тоа ќе ми вреѓаш националност за јас да ти вратам со вреѓање на мртви тела на полиција & друга легална мафија... И така во круг. Е сега, треба да најдеме каде е сржта на нашето недоразбирање за да го решиме проблемов, ако сакаме. Бидејќи најверојатно не сакаме (ти погоре ми се закани дека ќе ми го убеш брат ми, а јас дека ќе ти го повторам карпалак во нешто полоша верзија) сакам да се тепам со тебе. Во наредниот пост чекам место и време, сметај закажано е.
Ushte nekoja zelba, vashe blagorodstvo? Se, za da ja namalime vashata, polova, bolka...Кур ме боли, партија не ми чепкајте!
Covekot za mene e ak47!Nekogash pomisluvam deka tokmu ova zelba na Makedoncite vo forumot me
pravi poveke da mu veruvam na DUI i na Ali.Covekot e stvarno top zamislete si ve natera vas da otvorite tema znaci tolku mnogu se zalagate.