Да и предложиме на владата

Z

Zona Pelucida

Гостин
Имам мошне интересен предлог за владата,ДА СИ ИДЕ ОД ВЛАСТ,го уништија духот на Скопје,со новите закони.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Имам мошне интересен предлог за владата,ДА СИ ИДЕ ОД ВЛАСТ,го уништија духот на Скопје,со новите закони.
А кој беше духот на Скопје, и кои да дојдат на власт кога овие би си отишле?

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Lav e za toa nadlezen. Gulabarnici(kjumezi) na plostad, ribarenje pod kameni most, igranje barbut(duse) na kartonska kutija, stoenje bred Bristol i slicni intelektualni aktivnosti e duhot na starite Skopjani.

Z

Zona Pelucida

Гостин
А кој беше духот на Скопје, и кои да дојдат на власт кога овие би си отишле?
Духот на Скопје-слободата,има многу за пишување за таа тема.А кој да дојде на власт,што се однесува да мене,партија на власи првенствено:wink: или секнд чоис СДСМ.

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
МА НЕКА ЧИТААТ КАЈГАНА И СЕ КЕ ИМ Е ЈАСНО .... ЕЕЕЕЕ САМО ШТО НЕМА ДА ГО СРАБОТАТ ,,,,

Член од
25 октомври 2008
Мислења
81
Поени од реакции
7
Што може повеќе за младите. Тие се иднината на оваа земја. Оставете ги маторците кои работат во проценти :)
Деда, деда! Пронашао сам где је баби рупа!:vozbud:
Партија која има овакву омладину, не треба се бојати се за своју будуќност. Владаќе заувек.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Деда, деда! Пронашао сам где је баби рупа!:vozbud:
Партија која има овакву омладину, не треба се бојати се за своју будуќност. Владаќе заувек.
-E,Калабичу,Калабичу,народ ко народ,увек че да се буни против било коју своју владу.:toe:(Дража Михајлович пред да го отепаат).

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Да и предложам на владата, а особено на најголемата партија која е во владата, да си ги заузда своите хорди (неписмени и напумпани локални шерифчиња со огромна партиска моќ) кои пред секои избори буквално го тероризираат народот со закани, уцени, и средства својствени на државите со најнизок степен на демократија во светот.

"Panta rei"

Чисто добронамерно :smir:

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
малце и физика да научат дека за секоја АКЦИЈА СЕЛЕДУВА СООДВЕТНА РЕАКЦИЈА ,,,,:pusk:

Д

Демијан

Гостин
Духот на Скопје-слободата,има многу за пишување за таа тема.А кој да дојде на власт,што се однесува да мене,партија на власи првенствено:wink: или секнд чоис СДСМ.
А што сеа у Скопје ние поробени да не сме?Која слобода ја сакаш?За кејот ли мислиш?Или што кафичите работат само до 1 часот?И Пенов беше градоначалник и што направи за градот?

Член од
29 јули 2008
Мислења
132
Поени од реакции
9
ЈАС КЕ И ПРЕЛОЖАМ НА ВЛАДАТА ДА СИ ГИ СОБЕРИ ПАРТАЛИТЕ И ДА СИ ОДИ БЕЗ ПОВРАТАК.

FOREX-Macedonia

FOREX trader
Член од
9 февруари 2009
Мислења
131
Поени од реакции
10
Владата треба да си ја гледа работата и клеветачите многу да не ги рецка оти единствена цел на нив им е да ја оневозможат владата во својата работа а не да дадат решение за нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom