Aјде Македонци заедно да се смееме!

• Креатор на темата Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne e samo Ali Ahmeti sto go osporuva vasiot anticki identitet toa e nasekade niz svetot , gledam i na site Ex Jugo. forumi se pisuva deka vie ste juzni sloveni. Znci site vi se smeat za antickite makedonci.

се вреднува ли глупоста???

и замислете овој води народ, со кој капацитет?
доволно ли е само да си терорист и убица?

како држи земја овакви работи?

сакав да се насмеам, но единствено што ми преостанува е длабоко да ги жалам албанците во македонија

п.с. како шо рече некој поназад, си има дечкото папир па му се може

Ne e samo Ali Ahmeti sto go osporuva vasiot anticki identitet toa e nasekade niz svetot , gledam i na site Ex Jugo. forumi se pisuva deka vie ste juzni sloveni. Znci site vi se smeat za antickite makedonci.

Neka se smeat Dardane,..neka se smeat...sto drugo im ostanuva osven da placat...sto ne se Makedonci :)

ДА ДА, гледам сите се превртеа од смеенје за тоа што ги имаме Стоби и Хераклеа.

Не се смее кој сака, а пополека светот ја сваќа вистината за македонија, а тоа што ахмети не е во тек со светот тоа е негов проблем. И македонија ќе се смее за некоја година кога цел свет ќе ја дознае вистината. Кој последен се смее најслатко се смее. Ај сега изнасмејте се, зашто после ќе плачете.

Абе режисјор е направил нешто. Иначе Аљи не збори така, он има пирис на уста.:pos2:

Само ме интересира дали некој од нашиве академици има дадено изјава за ова или уште се во шок по смрта на Кљусев,
и ги боли цевка за ова што ни ја резилат историјата лицности како А.А.

Абе и ти Крејзи Појол многу си осетлив.Па мочањето в кревет не е толку страшно...ако имаш 4-5 год.:pos2:

A бе дека дошле старите словени дошле, се измешале со античките македонци и попримиле се што е нивно зошто биле многу понапредни!
А за албанците не знам, или и вие не знаете од каква мешавина биле! кога биле големите преселувања, албанците стегнале stand-by, и не се измешале со никого многу векови и останале чист народ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom