Сепак решив да си ја зачувам само во приватна колекција:wink:Каде е сликата кај шо те угризав???? :nerv:
Богами.. маратон беше од Железничка до РамсторПер ти давам рака за денсање,ама многу си ми спор у одење.......Вампирката е неприкосновена...
Да додадам...после седевме како мисири во Гоце Делчев на клупи(посрани беа од птици али што би рекла бебуш...седи бе исушени се..заебанции до даска...топ вечер беше бе
![]()
хаха... ама 100% слика од мене немаш!Ама сепак јас ги имам сликите....Праам лицитација на фотки(експлицитни) АЈМООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
Сигурно немаш ни од мене, така да ... :helou: :Ама сепак јас ги имам сликите....Праам лицитација на фотки(експлицитни) АЈМООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
Димитар ке мора да причекаш, зошто сеуште сме во процес да ја добијам камерата, па да ги извадам снимките.Чекам 2 работи!
1. Видеото од Даденце (тоа со камерата... средено на Јутуб)
2. Видеото од Маракана (мислам Точкест снимаше) исто ставено на Јутуб - Едит: ААа, посебна тема!
Фала!
Само немој да го добиеме како колегите од Архитектонски што го добија видеото од Чањ:wink:Димитар ке мора да причекаш, зошто сеуште сме во процес да ја добијам камерата, па да ги извадам снимките.
Ама ке биде....![]()
Знаеш дека јас ќе ми те гушнамПрво - :nerv::nerv::nerv:
Второ - Сликите се преубави, сите сте кој од кој поубав, порасположен и понасмеан.
Трето - Ќе си пукнам од мака! :nerv: