Впечатоци од роденденска Кајгана журка! (слики: http://galerija.kajgana.com/)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама сепак јас ги имам сликите....Праам лицитација на фотки(експлицитни) АЈМООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

Пер ти давам рака за денсање,ама многу си ми спор у одење...:pos::pos:....Вампирката е неприкосновена...:pos::pos:

Да додадам...после седевме како мисири во Гоце Делчев на клупи(посрани беа од птици али што би рекла бебуш...седи бе исушени се:pos::pos::pos:..заебанции до даска...топ вечер беше бе:pos::pos:

Богами.. маратон беше од Железничка до Рамстор :pos:

Ама сепак јас ги имам сликите....Праам лицитација на фотки(експлицитни) АЈМООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
хаха... ама 100% слика од мене немаш!

Сигурно немаш ни од мене, така да ... :helou: :
)

Чекам 2 работи!

1. Видеото од Даденце (тоа со камерата... средено на Јутуб)
2. Видеото од Маракана (мислам Точкест снимаше) исто ставено на Јутуб - Едит: ААа, посебна тема! :)

Фала!

Чекам 2 работи!

1. Видеото од Даденце (тоа со камерата... средено на Јутуб)
2. Видеото од Маракана (мислам Точкест снимаше) исто ставено на Јутуб - Едит: ААа, посебна тема! :)

Фала!

Димитар ке мора да причекаш, зошто сеуште сме во процес да ја добијам камерата, па да ги извадам снимките.

Ама ке биде....:pipi:

Пазете само грешното видео да не го поставите. (A)
Се извинувам за офтопикот.

Форца Кајгана!

Димитар ке мора да причекаш, зошто сеуште сме во процес да ја добијам камерата, па да ги извадам снимките.

Ама ке биде....:pipi:

Само немој да го добиеме како колегите од Архитектонски што го добија видеото од Чањ:wink:

Димитар се сомневаш во моите квалитети....гад демет

Прво - :nerv::nerv::nerv:

Второ - Сликите се преубави, сите сте кој од кој поубав, порасположен и понасмеан.

Трето - Ќе си пукнам од мака! :nerv:

Прво - :nerv::nerv::nerv:

Второ - Сликите се преубави, сите сте кој од кој поубав, порасположен и понасмеан.

Трето - Ќе си пукнам од мака! :nerv:
Знаеш дека јас ќе ми те гушнам:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom