Впечатоци од роденденска Кајгана журка! (слики: http://galerija.kajgana.com/)

Статус
Затворена за нови мислења.

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
Многу јако беше, супер си поминав (иако не памтам ептен многу, ама памтам), запознав куп форумџики и форумџии (извинување до поединци, се знаат кој се), а за догодина Гижо имаш едно литро ракија од мене, не две голтки :)

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Многу јако беше, супер си поминав (иако не памтам ептен многу, ама памтам), запознав куп форумџики и форумџии (извинување до поединци, се знаат кој се), а за догодина Гижо имаш едно литро ракија од мене, не две голтки :)
Абе ти да можеше поише од две голтки ке испиеше поише :baeh:

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Уит ал д респект, сликите не се баш нај нај . .. штом го немало појол да ве слика неспремени. .. не е тоа тоа. ..
И закон бевте со црвените кравати, мислам... стварно бевте ѕверки (=

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
So pocit i ljubov kon ostanatite, sepak, moram da izdvojam nekolku forumdziki od slikite koi gi vidov vo galerija, a koi mi ostavija vpecatok.

Divnooo, School, satori, dadence, a be oci ubaj, krupni, kako na srnicki, steta za dekolteata i fustanite, odzemaat vreme pri analiza na ocite!!

Hehehehe.

Bas mi e krivo sto ne mozev da dojdam i da nateram nekoj da me drzi dodeka se teteravam naokolu opien od ubavata zabava.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Добро, а не беше ти тој шо рече:„Остави нема многу, не ми ја пи“? :baeh:
ја ова не сеќавам :baeh: :pos2:

У динамик беше онака таман колку на 2 саата за запознавање и да се видиш со другите што ги знаеш, друго не коментирам у врска со музика и локал, затоа у маракана се надокнадува у тој аспект.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Е Тони, Тони.... да кажеше дека мајцата те фустанчето ми го носиш одма идев... ама ти рече не ти го давам пак и јас се осетив увредена...:) инаку дечки нареден пат се глеаме

Alien®

Finally founded...in love...
Член од
3 февруари 2008
Мислења
162
Поени од реакции
5
Журката беше супер. Тоа е и причината поради која се зачленив на форумов уште истата вечер

:salut:

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Па супер беше, јес да малку на врата ме изнервираа тие, али Мистичен спаси ситуација:) За жал морав порано да си одам пошто бев кај братучед ми на роденден, а и имав некоја друга работа ус пут, али и тоа малку време што го поминав беше екстра. Највеќе ми е жал што не си ја видов Дивајн, али барем Ива Псајватевер и Леандра конечно си ги видов. Кајгана рулз, сакам пак ко и увек!:pipi:

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Одлична журка, супер си поминав, во прекрасно друштво, не запознав многу нови членови, тие што ги запознав се супер. Посебно Влатколиќ кој остана со нас до финиш. Си ги видов и тие што веќе ги знам, пиевме, игравме, се забавувавме, ја потрошивме енергијата па мораше со Батерфлај да идеме на јадење така сабајлечки.:helou:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
леле мамето да му го ебам...зш не дојдооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооввввввв?????????????????
следната МОРАТ!!!:vozbud:
едит:кај шо ве читам и гледам она ми идет...она бе...самоубиство од заседа да си извршам:pos2:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Супер беше :3::cug::cug:
:je::je::je::je:
многу нови и многу стари членови кои ги знев се на се многу убаво си поминав, можеби и најдобрата собиранка до сега.
Серпико и Даденце прекрасна изведба:helou:
Влатколик си докажа дека е дудлач ипол:smir:
криво ми што не запознав некои членови.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Супер беше :3::cug::cug:
:je::je::je::je:
многу нови и многу стари членови кои ги знев се на се многу убаво си поминав, можеби и најдобрата собиранка до сега.
Серпико и Даденце прекрасна изведба:helou:
Влатколик си докажа дека е дудлач ипол:smir:
криво ми што не запознав некои членови.
Каде е сликата кај шо те угризав???? :nerv:

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Сликиве се лудило! Фото сесија на Дивајн ;)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Сликиве се лудило! Фото сесија на Дивајн ;)
Ех коментаров, како само мене да ме има ... :podsmev:
Иначе Мици и мене ми е најкриво што не се видовме ... мислев сум те промашила во гужвата, ама добро штом си заминала порано ... тоа веќе е утешна мисла. Нареден пат златна:kiss:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom