Впечатоци од роденденска Кајгана журка! (слики: http://galerija.kajgana.com/)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За следната ако не дојдам ќе си го пресечам и ќе си го изедам.

Ум за друг пат гледајте да не дојдите пак :) шо е ова поќе женски од машки мислам дека беа на журката :)

Ум за друг пат гледајте да не дојдите пак :) шо е ова поќе женски од машки мислам дека беа на журката :)
е сеа уште толку криво ми е што не не дојдов

ЕЕЕЕЕј сеа плачење до бесвест. За сите оние шт испаднаа педери и не дојдоа вчера иам само едно нешо да кажам-

ПОСЛЕ ЕБЕЊЕ НЕМА КАЕЊЕ!!!!1!!!

Ма у курац , на авионот му се дупна гумата и не успеав да стигнам на време , за следниот пат ке си земам магаре и тоа со нови мишелин потковици , што е сигурно е сигурно , не за друго да не ме ставате во категорија на двоцевки:toe:

Aj омор малку со галеријата серверот ќе прегори :)

Вечерта започна со дечки на тамбурини (или шо и да се), па продолжи кај Гижо у гепек, па малку денсање и виџавање со стари пријатели, од кои 90% беа стативи, па планови за во Маракана, кои беа спречени од реализација поради креветот на кој што наидов попат, совладана од ракии и коњаци...
Фина вечер, уште да ја памтевме. :pos:

аеее не сум пишала пост тука како така:pos:значи..забавата беше ЕКСТРА..кое играње го имало кое дружење уау :voz: сите расположени насмеани едноставно прекрасна глетка..посебен поздрав до издржливите играчи кои играа со мене и биг киссот не престанаа да мрдаат..закон сте:smir:посебна пофалба до фликс за денцањето ке те биде и секако до братчето мое сале ака била бонг кое нон стоп беше насмеано и разиграно:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom