Впечатоци од роденденска Кајгана журка! (слики: http://galerija.kajgana.com/)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
аеее не сум пишала пост тука како така:pos:значи..забавата беше ЕКСТРА..кое играње го имало кое дружење уау :voz: сите расположени насмеани едноставно прекрасна глетка..посебен поздрав до издржливите играчи кои играа со мене и биг киссот не престанаа да мрдаат..закон сте:smir:посебна пофалба до фликс за денцањето ке те биде и секако до братчето мое сале ака била бонг кое нон стоп беше насмеано и разиграно:back:
Иначе се запознавме, само ти не се сеќаваш. :helou: И ти реков дека си послатко и од сликите... :)

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
значи како што пишав супер беше,ама проклетство КАДЕ СЕ СЛИКИТЕ СО МЕНЕ???!!!:nerv::zid:

Член од
10 септември 2007
Мислења
184
Поени од реакции
1
zabavata bese no comment.... mislim deka zapoznav nekoi lugje ali ne sum bsh svesen koi lol :) inace bev stacioniran od vlezot pravo na sred dance floor u crna duks kombinacija so balon na uvo lol :) ako se sekjava nekoja zrtva na mene neka me prosvetli na pm. :)

moram da iskomentiram za postot na necrophilia sho go prati negde kj 1 saat stvarno ne znaev sto saka da napishe ali ipak go prati ... xaxaxa

shta pijete kad vi shkodi :)

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Ги пратив само Acid уште ги нема ставено :smir:
да,ама ја,крејзи_ин_лав,ред хот! и скул се сликавме со апаратот на точкест,т.е.он не сликаше и тие слики ги нема во галерија:(

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
Ги пратив само Acid уште ги нема ставено :smir:
Само што Фликс малку се заборавил со намалување квалитет на сликите, па ако продолжел уште малку - ќе се гледаат само точки и недефинирани пиксели. Фликс друже, дај прати ми ги сликите во нормален квалитет. Или барем 50% квалити стави, не биди скржав. :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Само што Фликс малку се заборавил со намалување квалитет на сликите, па ако продолжел уште малку - ќе се гледаат само точки и недефинирани пиксели. Фликс друже, дај прати ми ги сликите во нормален квалитет. Или барем 50% квалити стави, не биди скржав. :)
Aj ќе ги препратам абе то глупавото програмче од хотмаил ги намали :).

аеее не сум пишала пост тука како така:pos:значи..забавата беше ЕКСТРА..кое играње го имало кое дружење уау :voz: сите расположени насмеани едноставно прекрасна глетка..посебен поздрав до издржливите играчи кои играа со мене и биг киссот не престанаа да мрдаат..закон сте:smir:посебна пофалба до фликс за денцањето ке те биде и секако до братчето мое сале ака била бонг кое нон стоп беше насмеано и разиграно:back:

И ти не си лоша, односно супер си :) само поќе така R&B данс маваш :party3:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Flix лекот:)
Акција напрај си за рисајз и сејв ес во одреден фолдер и акцијата стави ја на копче:) Што мислиш ти јас како намалив преку 100 слики сабајле

dexter

Бадијала!Форум
Член од
16 јуни 2005
Мислења
472
Поени од реакции
3
Супер... Само кажете ми колку имаше дојдено на забавата ? :)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
а со останатите едноставно се журкавме и алкохолизиравме. Подетален приказ на реалната атмосфера ќе видите на сликите

Сите што не дојдоа или откажаа во последен момент ќе добијат title "јас сум педер".
Слики има во галерија. Цело време се додаваат нови слики, проверувајте често.
ти нешто ми правеше муабет коа бевме кај звучниците, не ми замерувај неможев да ти зборам дробев бетмени со заби...

... него дај тргни бан од галерија, јес да ме нема мене на слики :) али да ги глеам :) и да постирам коментари.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Декстер имаше безброј луѓе:)
под безброј се мисли на недостаток на О2....епа пресметај:)

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
Супер беше! Баш ми е мило што запознав толку нови луѓе, плуц видов фаци што ги немав видено одамна!
Жал ми е што морав да си одам така рано, ама јбг, барем го скршив малерот на недоаѓање воопшто! :smir:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
ти нешто ми правеше муабет коа бевме кај звучниците, не ми замерувај неможев да ти зборам дробев бетмени со заби...

... него дај тргни бан од галерија, јес да ме нема мене на слики :) али да ги глеам :) и да постирам коментари.
Тргнато.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom