Впечатоци од роденденска Кајгана журка! (слики: http://galerija.kajgana.com/)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај хепи брдеј па раскажвајте како било.

Ај имајте лесна вечер, немој сабајле некој да незнајт кај е :) поздрав до сите апсолутно до СИТЕ, се гледаме во наредна прилика ОБАВЕЗНО !!!

Ај СреЌен Роденден и нека се мнозат годиниве!

Журката е супер таму.. Бев до сега.. Атмосфера топ, све среќно, весело.. Запознав доста фаци што ми е ептен мило.. :pipi:
Ме болеше главчето не бев in mood и затоа ми беше малце и досадно па се вратив.. :nesum: Се надевам.. Тоест не се надевам.. ЗНАМ дека супер журкање паѓа таму.. Утре нејќам на форумов некој што не е у фаза на лечење мамурлук.. :smir: Најубав помин и натака дечки.. Keep it cooool :smir:

Журката е супер таму.. Бев до сега.. Атмосфера топ, све среќно, весело.. Запознав доста фаци што ми е ептен мило.. :pipi:
Ме болеше главчето не бев in mood и затоа ми беше малце и досадно па се вратив.. :nesum: Се надевам.. Тоест не се надевам.. ЗНАМ дека супер журкање паѓа таму.. Утре нејќам на форумов некој што не е у фаза на лечење мамурлук.. :smir: Најубав помин и натака дечки.. Keep it cooool :smir:

Едвај чекаше да дојде журката,најактивна на темата за да си дојдеш вака рано?
Требало да стегнеш заби да издржиш:vozbud:

Бејбз кога ќе ти се скрши филмот од нигде никаде тоа е.. Со расположение бев на нула пошо главата ми беше бумбар, а и уште ми е.. А сакав да останам подолго и стварно одвај ја чекав собиранкава, ама ко што реков тоа е.. Ај следната :baeh:

Se vrativ doma...me bolat krajnicite,me boli grloto,neznam kako izdrzav,neznam kako ispadnav na slikite,samo znam deka mnogu mi e milo sto tie sto ne gi znaev gi zapoznav...ja sakam kajgana i site clenoviiiii:pipi:

преубаво бешееееееееееееееее!!!!
се изнаиграв,изнапив,изнасликав,запознав мноооогу членови
за жал не се сеќавам на сите,ама нема врска:)
журката продложи во маракана,ама бев преуморна за да идам
едвај чекам да ги видам сликите:vozbud:
ја сакам кајгана и ги сакам сите членови и журката беше ЕКСТРА!
ДА ВИ Е КРИВО НА СИТЕ ШТО НЕ ДОЈДОВТЕ!:plazenje:

ЈУхуууууу !!

Еве сум и ја порано дома, утре утакмица рано имам ...

ИНАЧЕ, ЗАБАВАТА БЕШЕ ТОПОВИ, ЗАПОЗНААВВВ МНОГУ Кајганџии и Кајганџици :)) Ииииииии тооо, не знам што да кажам поише ...

п.с. маца да ти е срам што не дојде да се запознаеш, уствари не ни имам ја претстава како ти изглеаш ...

п.п.с. ВЕ САКАМ СИТЕ ! :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom