- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 9.850
- Поени од реакции
- 1.559
Jас за то сигурнокој ќе пие со мене текили? скул?

Jас за то сигурнокој ќе пие со мене текили? скул?
Да не си помислил. Да те собереме по пат? Чекам ДА во приватна порака.Psaj ke e tamu
Divajn ke e tamu
Jas ke sum tetovo
Da ti ebam srekata.
Уште се мислам меѓу водка и коњаче.. ќе ме предомислиш?Да не си помислил. Да те собереме по пат? Чекам ДА во приватна порака.![]()
Туку, аман бе луѓе, никој не пие водка? Ц ц ц. Сама ќе си пијам во ќош ко така, шо ми е гајле ...:koma: :placko: :najtazno:
Јас решив во ќош сама да си пијам ... ако се сожалиш ти, повели предомисли се сам, да не те носам на душа ...:podsmev:Уште се мислам меѓу водка и коњаче.. ќе ме предомислиш?![]()
Ако те видам како седиш, ќе се симнам и ќе ги пуштам кучињата надвор од кола. Така да знаеш.Јас решив во ќош сама да си пијам ... ако се сожалиш ти, повели предомисли се сам, да не те носам на душа ...:podsmev:
vodka mi e najomilen pijalok...ja ke ti praam drustvo...Јас решив во ќош сама да си пијам ... ако се сожалиш ти, повели предомисли се сам, да не те носам на душа ...:podsmev:
Спремај 20,000Сите имате по едно пиво од менеkej:
Од Охриѓани мислиме да дојдиме: Јас, Фантом, Марина(?), Танес и Ти.Незнам, охриѓаниве и стружаниве како се со планој. :\