Дали некогаш ќе дочекаме ТАА да каже АЈДЕ!

• Креатор на темата Креатор на темата TrTe-MrTe
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 јануари 2005
Мислења
313
Поени од реакции
3
Веб-сајт
www.trte-mrte.blog.com.mk
Dali nekogash vi se sluchilo zhena da ve pokani na sex?Mislam.. da go izgovori ona: "Ajde da se ebeme"..."Ajde da vodime ljubov" i slichno, a ne toa da e so shetkanje vo vasheto "omileno" parche nejzin dolen vesh i slichno.

ХЕХЕХЕХЕЕХЕХЕХЕХЕ

Нормално дека ми се случило... И тоа е најнормална појава

Почесто тоа, отколку јас да кажам „ајде“ :wink:

Mora da si megju retkite ondak.Voden od lichnite iskustva, i iskustva na moi prijateli,drugari,poznanici... ne e bash chesta pojava ona da kazhe aj.Pak ke napomenam... da bide iskazhano bash onaka: Aj da vodime ljubov,Aj da se ebeme.....i slichno!

Трте, тоа и ми беше фората.
На пример, лесно е со женска/жена со која што си веќе подолго време да ти рече ајде да имаме секс...а ептен потешко е тоа да ти го каже некоја што ете на пример не ти е тоа.
Ја мислев тоа е прашањето, а инаку вака...па шо знам, може секому да му се случи женската да му рече ајде на секс, зашо да не?

А инаку, се согласувам со тоа што го кажа. Ретко жена да ти каже, аиде да се ебеме. :lol:

TrTe-MrTe напиша:
Storm... mislish deka vo Mk iame zhena sho ne e tvoja devojka/zena a bi napraila takvo nesho?:) Ja iskreno mislam deka ne e mozhno :)

Има... И тоа многу... повеќето се такви...Ако успееш да го извлечеш тоа од нив :wink: :wink: :wink:

naj ubavoto sto mi rece edna na takov slucaj: I WISH YOU GONNA FUCK ME TONIGHT....ama ne bese nasa

Јас ако кажам нема да ми се важи? Ватевр, да, си поканувам ако сакам и најчесто е во форма на прашање, така ми е интересно :lol: :P

StormAngel напиша:
На пример, лесно е со женска/жена со која што си веќе подолго време да ти рече ајде да имаме секс...а ептен потешко е тоа да ти го каже некоја што ете на пример не ти е тоа.
А инаку, се согласувам со тоа што го кажа. Ретко жена да ти каже, аиде да се ебеме. :lol:
Така е.
Ја не сум дочекал од странка до сеа таков коментар.

Сум му побарала на партнерот онака со шепкање на увце: "Ми се е*е, ајде" :D :D :oops:

Kolku sto jas rabrav, TrTe-MrTe drugo go maci...Ne prasuva za partnerite koi se podolgo vreme zaedno tuku onaka devojka/decko za sefte :wink: Inaku osven partnerkata mi se nema do sega konkretno da dobijam pokana.
A be znaes sto ustvari...zenite stalno ti davaat do znaenje na bilo koj nacin deka go sakaat toa ama nikogas dirktno ne ti kazuvaat, toa e ustvari razlika megu mazite i zenite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom