Уште една српска лага

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Па сигурно нив повише ке ги сакам одколку вас..
A зошто?
Повеќе вековен антимакедонизам од Србите или кратка војна со Албанците од пред неколку години од сосема други причини скриена зад етничка нетрпеливост и наводни (не)права!? Што има тука да се сака?

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Господ си ти за твојот компјутер, од кој ништо не излегува ко што треба. Како и да е, со такви како тебе, мизерно е, срамота е да прави некој муабет со тебе.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
A зошто?
Повеќе вековен антимакедонизам од Србите или кратка војна со Албанците од пред неколку години од сосема други причини скриена зад етничка нетрпеливост и наводни (не)права!? Што има тука да се сака?
Никој не сакам, можеби грешно се искажав.. признавам. Али сакав да кажам дека сигурно повеќе и подобро би се разбрал со нив, од колку со овие.. А, коа сме со кратки војни такви ствари.. излези на улица, изеди кутек и дојди пак постирај.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
И да рекол и да не рекол...се залагал или не. Ама исто им се фаќа.
Па колку само музички ѕвезди протестираа за војната во Ирак, колку пееја против Буш, Мајкл Мур се утепа од правење документарци против Буш.
Пред изборите не знам дали имаше некој медиум или славна личност која што беше на страната на Буш и што? Па ништо. Буш си победи.
Значи тоа што они мумљаат, зборат, не значи ништо.Може само вниманието да се сврти натаму, ама да влијае врз одлуката и работите кои се креирани или во процес на креирање, нцки.
На луѓето кои горе - доле ја креираат светската политика, а и во одредени случаи светската карта (мапа) ич лево уво не им чуе за тоа што ѕвездите го зборат.
А и ретко кој навистина се залага. Поише е тоа маркетиншки трик.
Може малце се оддалечив од темата, ама поентата ми беше дека и да е Клуни од нивна страна и да не е, ама баш исто им се фаќа.

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Awake, uzivaj sto se dokazuvash na lugje sto ne razbirat.
Delime 5 iljadi pati poveke so srbite odkolku so drugive i toa e sosven normalno so nekoj sto delish vera, kultura i jazik tie poblizok odkolku so nekoj sto ne delish nisto.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Никој не сакам, можеби грешно се искажав.. признавам. Али сакав да кажам дека сигурно повеќе и подобро би се разбрал со нив, од колку со овие.. А, коа сме со кратки војни такви ствари.. излези на улица, изеди кутек и дојди пак постирај.
Стапот бил средсДсво за коминицирање пред 1500 години,сеа тоа е паметот ти немаш памет и сакаш со ќУтек,со мене не сакаш веруј :).
Seerbooo!!!
odi srbijaaaa Puffff!!!!
Pugfffffff!!
Puffffffff!
PUKNI!!! :):)):):):):):):):):

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.030
Поени од реакции
625
А чекајте малку.......Кој ебан фактор е Клуни?

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Море кој Гледаше На Канал 5 со Фаско Евтоф....Леле застрашувачки...
нека овајсни некој што ја гледаше...
Гледав, гледав, мада ова све што го видов веќе 6-7 месеци го слушав ама не верував дека има вакви будали, ама сепак имало.:tapp:

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Абе доколку не си во индустријата на производња на оружје и не им ја продаваш да се убиваат, не се исплати да се радуваш на иден конфликт. =П

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.030
Поени од реакции
625
Гледав, гледав, мада ова све што го видов веќе 6-7 месеци го слушав ама не верував дека има вакви будали, ама сепак имало.:tapp:
Без такви будали една држава не можи да опстои....верувај ми....мора да има будали националисти за да има држава......оти попаметниот попушта по дефиниција....

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Delime 5 iljadi pati poveke so srbite odkolku so drugive i toa e sosven normalno so nekoj sto delish vera, kultura i jazik tie poblizok odkolku so nekoj sto ne delish nisto.
И со Грците делиме вера и со Бугарите и не си ги осеќам блиски, веруј ми.

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
ТМРО колку си видел ќар од Србите толку си видел ќар од Бугарите. Ни едните ни другите не ни мислат добро. А во политика нема љубов, само пари и корист.
Клуни виде дека не му пали финтата, па се премисли. Освен Чак Норис и Стивен Сигал никој друг не е фактор во Холивуд. Па значи веќе ја немаат подршката Србите од глумачката елита над 50 години. Според ова Србите пак усраа работа :pos2::pos2:

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
So site sto gi nabroji se osekam poblisku(osven grcija) odkolku so muslimani i lugje dojdeni od caucasus.

Kajgana Shop

На врв Bottom