Conquer Online MMORPG

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Има повеќе нови работи, ставија mounts (коњи), нешто како замена за Divine Hare за оние кои што го немаат тој spell, само што имаат енергија (не ми текнува како се викаше) која се троши кога скокаш, исто така ти даваат HP кога им ставаш +.
Има и Clan System, со тој не сум многу запознат, се собираат мислам 6 луѓе во кланот и добиваат battle power (potency) од најјакиот член во кланот, тоа мислам дека ја усра играта.
Инаку престанав пред еден месец да играм, не вреди веќе...

U clan mozhe da ima 5 dushi i nivnite mazhi - zeni .. znachi 10 vkupno. Se zima battle power ako si vo team so nekoj od tvojot clan koj ima pogolem battle power od tebe. Mojot clan leader ima 312 bp, ja imam 256, koa sum so nego u team dobivam 30+ i imam 286 i taka .. :)

tomislayer, ref uniq 2 soc ring 2-3 dbs ? Da ne zaborai po ushte edna nula da im dodadesh ? Mislish farmanjeto e tolku teshko ? So tvojata noobska oprema kje treba da tepash u bird do 110 SINCE alien serpent i basilisk kje treba so 10+ udari da gi tepash lol. A water so samo 3 SRGs na nego od pochetok u bird da se levelira .. Aj da ne te razocharuvam, kje vidish sam.

Inache ja sum na sunshine seushte, igram ponekogash.

Imam ninja war water 130-130-129 i ninja war fire 130-130-124 sea..

operma na waterot:
sup +5 -5 sdg capche
sup +5 -1 sdg necky
sup +5 -5 sdg ring
sup +8 -1 2xsdg poleaxe 120 lvl :(
sup +6 sdg robe
sup +6 -3 sdg boots
2 soc +5 so ref gems tali i +5 konjche ..

fireto:
sup +8 spg capche
bag nemam .. elite free lol
sup +5 spg bracelet
sup +6 2xspg HP bs
sup +7 -3 spg spg robe
sup +5 -5 spg boots
sup +7 2 soc talis so ref gems .. drugar mi naskoro planira super gemovi na fan da stava, +4 konjche.

Толку потапа игра....играв порано..ко будала,само скокав..кренав 124 вариор фулл супер + 5/6 2 сокетки...и тапа ми стана...прво ај заразна беше...ама ете..кантер е повеќе заразна од конквер..
И дека имаше до мојата куќа компјутери..а нмие не ги држевме..батево 40 години..чорче ставил на цтрл и скока,жената ќе му ја украдеа..тој со цигарата во уста..остај ме пукам пукам,левелирам ...му се стопи цело куќиште

еј дај казете на кој сервер играте... пошо и јас играм на натуре саншајн.... арчер:helou:

U clan mozhe da ima 5 dushi i nivnite mazhi - zeni .. znachi 10 vkupno. Se zima battle power ako si vo team so nekoj od tvojot clan koj ima pogolem battle power od tebe. Mojot clan leader ima 312 bp, ja imam 256, koa sum so nego u team dobivam 30+ i imam 286 i taka .. :)

tomislayer, ref uniq 2 soc ring 2-3 dbs ? Da ne zaborai po ushte edna nula da im dodadesh ? Mislish farmanjeto e tolku teshko ? So tvojata noobska oprema kje treba da tepash u bird do 110 SINCE alien serpent i basilisk kje treba so 10+ udari da gi tepash lol. A water so samo 3 SRGs na nego od pochetok u bird da se levelira .. Aj da ne te razocharuvam, kje vidish sam.

Inache ja sum na sunshine seushte, igram ponekogash.

Imam ninja war water 130-130-129 i ninja war fire 130-130-124 sea..

operma na waterot:
sup +5 -5 sdg capche
sup +5 -1 sdg necky
sup +5 -5 sdg ring
sup +8 -1 2xsdg poleaxe 120 lvl :(
sup +6 sdg robe
sup +6 -3 sdg boots
2 soc +5 so ref gems tali i +5 konjche ..

fireto:
sup +8 spg capche
bag nemam .. elite free lol
sup +5 spg bracelet
sup +6 2xspg HP bs
sup +7 -3 spg spg robe
sup +5 -5 spg boots
sup +7 2 soc talis so ref gems .. drugar mi naskoro planira super gemovi na fan da stava, +4 konjche.
Кланот има 5 плус лидер и сите мажи и жени нивни значи 12! А на плуто за 800-900 конкуер поинтс се зима сокет капче или ринг! (со 1 сокет) докај елит квалитет! Рачунав ја :)

А може некој да ми објасни што е тоа со Conquer 1.0 ќе се враќа старата верзија на Conquer? Тоа го чекам одамна не ова новово што се не измислиа живи глупости. Иначе јас почнав да играм пред 4 години уште кога беше 1вата верзија и се заразив доста но престанав пред година дена. Еве летово пробав пак да играм но неможам да поднесам такви глупости.

Знам се расчитав по форумот на CO. Фала богу една паметна работа да напраат. Едвај чекам да го направат серверот:vozbud:

ја играм имам една нинџа 80 лвл! не сум нешто многу јак :) имам и еден вариор 103 лвл

eeeeej na vremeto kolku sum igral i kakvi sve prevari sum prael hahaha zlatna igra.....
ne sum igral 7-8 meseci, ali ko so znam preusrana e sea....a so toa 1.0 server ?? ima sansi takov server da iskoci??

eeeeej na vremeto kolku sum igral i kakvi sve prevari sum prael hahaha zlatna igra.....
ne sum igral 7-8 meseci, ali ko so znam preusrana e sea....a so toa 1.0 server ?? ima sansi takov server da iskoci??
Нема да биде 1.0, ќе има ninja класа, second reborn, најверојатно item lock, и уште многу срања од 2.0, не вреди да се продолжи да се игра.

ke ima 1.0 samo sto ke ima 2 reborn ninja ama dobro e sto nema da ima bez ToxicFog bez BP a toa lock neveruvam deka ke stavat a imace za deka e usrana sega 2.0 e sranje ja pocnav pred 2 meseci na noviot server sto izleze posle 2 godini neigranje ama sea se otkazuvam koj ke igra 1.0 koga ke iskoci neka se javi:wink:

Поретардирана игра од оваа нема. Играв само недела дена, за да видам што филинг е пошто имам 2 другари кои играат 3 години. Ниту графика, ниту ништо не е убаво и што е најглупаво некој американец ке ти изнакупи 300 bulk dragonballs и одеднаш го има најјакиот account на сервер.:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom