Ливерпул фан
Oi!
- Член од
- 24 мај 2007
- Мислења
- 5.124
- Поени од реакции
- 35
Има повеќе нови работи, ставија mounts (коњи), нешто како замена за Divine Hare за оние кои што го немаат тој spell, само што имаат енергија (не ми текнува како се викаше) која се троши кога скокаш, исто така ти даваат HP кога им ставаш +.
Има и Clan System, со тој не сум многу запознат, се собираат мислам 6 луѓе во кланот и добиваат battle power (potency) од најјакиот член во кланот, тоа мислам дека ја усра играта.
Инаку престанав пред еден месец да играм, не вреди веќе...
U clan mozhe da ima 5 dushi i nivnite mazhi - zeni .. znachi 10 vkupno. Se zima battle power ako si vo team so nekoj od tvojot clan koj ima pogolem battle power od tebe. Mojot clan leader ima 312 bp, ja imam 256, koa sum so nego u team dobivam 30+ i imam 286 i taka ..

tomislayer, ref uniq 2 soc ring 2-3 dbs ? Da ne zaborai po ushte edna nula da im dodadesh ? Mislish farmanjeto e tolku teshko ? So tvojata noobska oprema kje treba da tepash u bird do 110 SINCE alien serpent i basilisk kje treba so 10+ udari da gi tepash lol. A water so samo 3 SRGs na nego od pochetok u bird da se levelira .. Aj da ne te razocharuvam, kje vidish sam.
Inache ja sum na sunshine seushte, igram ponekogash.
Imam ninja war water 130-130-129 i ninja war fire 130-130-124 sea..
operma na waterot:
sup +5 -5 sdg capche
sup +5 -1 sdg necky
sup +5 -5 sdg ring
sup +8 -1 2xsdg poleaxe 120 lvl

sup +6 sdg robe
sup +6 -3 sdg boots
2 soc +5 so ref gems tali i +5 konjche ..
fireto:
sup +8 spg capche
bag nemam .. elite free lol
sup +5 spg bracelet
sup +6 2xspg HP bs
sup +7 -3 spg spg robe
sup +5 -5 spg boots
sup +7 2 soc talis so ref gems .. drugar mi naskoro planira super gemovi na fan da stava, +4 konjche.