Conquer Online MMORPG

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
може да ми кажете како побрзо да фатам левел.еве сега сум 40 и не можам да фатам поголем.човечето ми е warrior :salut:
Ами лесно е.До 47-ми врши квестови во феникс и оди во бирд после во тмови на некој арчери да те креват.После во Апе врши квестови па па во бирд оди да те креват.И крени некој лвл па оди кај малите мајмунчиња што се кај што паѓат убави итеми и таму итеми собери.Од 70 кревај се во дезерт од квестовите и во бирд тепај ама сам тепај на некој заглавени птици.И од 87 до 95-ти ќе вршиш квестови кај бирдман птиците,а од 95-ти до 103 кај хавк кингс.Од 97-ми лвл откога ќе си ги извршиш квестовите ќе одиш во мистик и ќе се креваш на тие томб бат.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Сега со новиве Eq. Bonus Quests прелесно се лвл-ра. Се праиш беспари фул супер и фаќаш 130 у секунда. :)

Ljuben

Дебел!!!
Член од
3 јуни 2008
Мислења
48
Поени од реакции
2
Златни да се тие questovi иначе ке се мачеа сите по 5 саати дневно ќе оставаа. Ама па срање е тоа шо те обврзуваат да ги играш тие итеми и шо неможе да се стаат у талисман! Ама ако ти помагаат битно, за да почнеш. *phoenix* не лажи ги лугето за MiniMacaque!! Не паѓа веќе ништо!xD

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Ами лесно е.До 47-ми врши квестови во феникс и оди во бирд после во тмови на некој арчери да те креват.После во Апе врши квестови па па во бирд оди да те креват.И крени некој лвл па оди кај малите мајмунчиња што се кај што паѓат убави итеми и таму итеми собери.Од 70 кревај се во дезерт од квестовите и во бирд тепај ама сам тепај на некој заглавени птици.И од 87 до 95-ти ќе вршиш квестови кај бирдман птиците,а од 95-ти до 103 кај хавк кингс.Од 97-ми лвл откога ќе си ги извршиш квестовите ќе одиш во мистик и ќе се креваш на тие томб бат.
Со тие твои нубски тактики, далеку ќе стигнеш ... :pos2:

Чудете се вие како може 60-130 у 2 месеца, ја знам како може 122-130 у 2 саата .. :))))))

Ljuben

Дебел!!!
Член од
3 јуни 2008
Мислења
48
Поени од реакции
2
Со тие твои нубски тактики, далеку ќе стигнеш ... :pos2:

Чудете се вие како може 60-130 у 2 месеца, ја знам како може 122-130 у 2 саата .. :))))))

Е ова мора да ми го кажеш како од 122-130 за 2 саати!! Пошо ме мрзи да маам лвл споро, сакам да се рбнам на 130 тро-тро!! Кажи жити се!!!:drk::drk::drk:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Па со квестовите за фрее супер итеми.Можиш да ги вршиш колку сакаш.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Добро има мангупи од 1-130 за 7 саати фаќаат.
Праат rb warrior за 3 саати и rb water за 2 саати..од 1 лвл -.-

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Добро има мангупи од 1-130 за 7 саати фаќаат.
Праат rb warrior за 3 саати и rb water за 2 саати..од 1 лвл -.-
Има еден луд бразилец кај мене на сервер 1-110 Water праи за 2саати и 20 минути.

Ljuben

Дебел!!!
Член од
3 јуни 2008
Мислења
48
Поени од реакции
2
За да се праи тоа 1-130 за неколку саати се користат дбс!!! Иначе нема шанси такво нешо да се деси!! Или бесна опрема за која потрошиле 4 години. xD

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Абе до 110 разбирам за саат време.Али и со сите итеми 2 soc фулл супер раинбоу
од 110 до 120 нема шанси да кренат и треба да се земе во предвид дека не се улави на супер итеми да ставан супер раинбоу итеми значи дека би требало со дб да се креват.
П.С. Се немам со дб кренато колку левели крева?

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Абе до 110 разбирам за саат време.Али и со сите итеми 2 soc фулл супер раинбоу
од 110 до 120 нема шанси да кренат и треба да се земе во предвид дека не се улави на супер итеми да ставан супер раинбоу итеми значи дека би требало со дб да се креват.
П.С. Се немам со дб кренато колку левели крева?
Зависи кој lvl си...

Член од
27 април 2009
Мислења
217
Поени од реакции
13
Deneska ja iznacitav temava i normalno da se nadovrzam vo nea bidejki sum eden od poranesnite ,,zavisnici" od Conquer online. Zapocnav da ja igram use pred 3ipol godini na pocetokot ne mi bese taka privlecna no kako pominuvase vremeto mi stanuvase se pointeresna i pointeresna , koga totalno se ,,zanesov" vo conquer se zaboravav najmalce 5casa na den a za najmnogu da ne zorime, uspeav da napravam nekolku conquer ,,zverovi" : Water115-Tro131-Tro ( full super socket +4 , normalno so 2soc weapons) i Archer131-Archer130 (full super/elite socket), warrior 122LVL (full elite-super so super 2soc wand) i isto taka full plvl oprema za pukanje waters...
Conquer vise ne igram od uste pred 6-7 meseci , bidejki jadev hack na site karakteri istovremeno, edinstveno mi ostanaa plvl itemsot i nekoe db.Koga ke se setam kolku vreme sum izgubil na ovaa igra mi ide da go iskrsam kompjuterov , no sepak sum steknal mnogu prijateli preku conquer , isto taka sve so mi ostana go sitnav na ,,kopiljacite" si sobrav okolu 170 evra i bye bye conquer online ... sepak sea si imam edno trojance 110lvl so sup 2soc club , eli 2soc blade , eli soc corona ,eli soc boots, uni soc armor, super talismani... i si go koristam sabota-nedela koa ke mi bide dosadno da si pozboram so poranesnite friends:). taka da decki dokolku ne sakate da gubite godini na conquer voopsto ne pocnuvajte :D

ps. igrav na GemWorld ---> Turquoise

Kajgana Shop

На врв Bottom