Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
„вториот тим“ на Работнички играше пријателска со третолигашот Славија и заврши 0:0

„вториот тим“ на Работнички играше пријателска со третолигашот Славија и заврши 0:0

Од што гледав десетина минути не ми оставивте некој впечаток. И ако не се лажам играше Аксентиев??

^Марче не се замарај со Работнички гледај Вардаров твој што ке направи:baeh::back::back::back:

Извинете за оф топикот ама морав да му вратам:pos:

Oн:Кога играте и со кој?:smir:

^Марче не се замарај со Работнички гледај Вардаров твој што ке направи:baeh::back::back::back:

Утре играат и со Вардар

Токму тие два тима играат меѓусебно :kesa:
Утре (сабота 6.3.) 14:00
Национална Арена Филип II
Работнички - Вардар :smir:

Фала ви за информација,ке биде жестоко:vozbud::vozbud::vozbud: а ке ја емитуваат ли на некоја програма?

Фала ви за информација,ке биде жестоко:vozbud::vozbud::vozbud: а ке ја емитуваат ли на некоја програма?

Ни случано тоа да се случи. Иако имаше некои најави дека А1 како спонзор на Вардар ќе ги пренесува сите натпревари на Вардар, официјално од тој договор нема ништо, така да ако дојдеш на стадион ќе гледаш, ако не ништо :kesa:

Ни случано тоа да се случи. Иако имаше некои најави дека А1 како спонзор на Вардар ќе ги пренесува сите натпревари на Вардар, официјално од тој договор нема ништо, така да ако дојдеш на стадион ќе гледаш, ако не ништо :kesa:

Oф леле:tapp::tapp::tapp: баш би сакала ама далеку ми е бе,се надевам на многу голови па нека победи најдобриот...

A A1 цел живот ветуваат нешто.

Поздрав и фала уште еднаш за информациите:back: :pipi:

Утре мора да одиме на победа,но без потценување кон Вардар за да не ни се врати како бумеранг.
Инаку за утрешниот натпревар нема да настапи Димовски поради три жолти картони,а и Марсио е неизвесен поради повреда.
Како што знам за Вардар нема да настапи Кировски кој уште нема сертификат.
Се надевам на возбудлив дуел па нека победи подобриот,и повик до сите Скопјани да присуствуваат на овој дуел.

Утре мора да одиме на победа,но без потценување кон Вардар за да не ни се врати како бумеранг.
Инаку за утрешниот натпревар нема да настапи Димовски поради три жолти картони,а и Марсио е неизвесен поради повреда.
Како што знам за Вардар нема да настапи Кировски кој уште нема сертификат.
Се надевам на возбудлив дуел па нека победи подобриот,и повик до сите Скопјани да присуствуваат на овој дуел.

Многу поетично кажано... Kако да го имам слушнато ова некаде на TV :smir:

Се надевам дека утре на стадион ќе се најде некој да навива и за Работнички, иако не ми се верува...

Јас ќе навибам за Работнички.Најлево горе на северна ќе видите.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom