Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Rabotnicki-Sileks 1-2 wtf:jaj:

Не ги играјте Работнички до крај година на спортска:helou: али стај те ја да изгуби или ич не ја играјте :) ваке ќе зема појќе паре него ли да завршеја први...

Не ги играјте Работнички до крај година на спортска:helou: али стај те ја да изгуби или ич не ја играјте :) ваке ќе зема појќе паре него ли да завршеја први...

кој става мак фудбал на тикет за минимален фаворит 1.25 :)

deneska doznav deka rabotnicki ke potpise so dve golemi kompanii pregovorite vo zarvsna faza

Токму така Работнички ке потпише со два спонзора,но се додека не е официјално не се објавува кој се тие спонзори,бидејки познато е дека во Македонија секогаш на крај се изјаловуваат работите.
Инаку ако стварно потпише како што дознав Работнички ке биде засилен во летниот период со неколку квалитетни фудбалери за нашава лига,баш денес на стадион водев разговор на таа тема со човек тесно поврзан до Работнички.
А за денешниов натпревар нема што да се каже освен дека беше лежерно изигран без никаков мотив и сосема заслужена победа на Силекс

Фала.
Инаку искрено повеќе очекував од Работнички особено во второ полувреме кога Пелистер ни направи три шанси.
Стрелец за Работнички во регуларниот дел беше Бојовиќ во првиот дел.
А сигурни изведувачи на пенали беа Глигоров,Божиновски,Димовски,Марсио и Фернандо,додека кај Пелистер промаши првиот изведувач Алтипармаковски

cestitki za finaleto i se nadevam deka ke go osvoite denes imavte poveke sreka na penalite :smir: me iznenadi golemata radosta na igracite isto kako da go osvoija kupot uste ednas cestitki :salut:

gazite no sepak sega finaleto ke bide mesteno teteks da tepa

Какво местење бе другар од сигурни извори ти кажувам Поповски не дава местење,зашто он е главен во Работнички,а не Брацо

Бидејќи Работнички преку првенството избори пласман во квалификациите за Лига Европа, и доколку Брацо одлучува, јас мислам дека има логика Тетекс да го освои купот, за и двата тима на Брацо да испаднат во Европа :toe:

Какво местење бе другар од сигурни извори ти кажувам Поповски не дава местење,зашто он е главен во Работнички,а не Брацо

moze popovski nema da dade da se namesti i toa e dobar poteg od negova strana no braco ke namesti so igracite on gi ima poveketo igraci bogatinov, bojovic, sekulovski, tunevski, fernando, wandeir, ze carlos, fabio, marcio i carlos roberto

Како што иде работава мислим дека нема да биде наместена ама и да не биде Тетекс мислим дека може да ги тепа Работнички од причина што мие смо у добра форма и најверојатно играчиве од Брацо нема да играа,а тие се костурот на тимот на Работнички и плус Тетекс ќе го има 12-тиот играч... :)

moze popovski nema da dade da se namesti i toa e dobar poteg od negova strana no braco ke namesti so igracite on gi ima poveketo igraci bogatinov, bojovic, sekulovski, tunevski, fernando, wandeir, ze carlos, fabio, marcio i carlos roberto
катастрофа се бразилците поарно да не ги играт Работнички ке му се намалат шансите за победа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom