Германец + СДСМ = Нова програма

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Германски експерт е за во Германија, во овој наш луд Балкан тешко дека нешто ќе сфати па камо ли да оправи, туку се е само реклама и кампања.

Член од
20 јануари 2008
Мислења
62
Поени од реакции
0
Dobroe, toa ti se vika konstruktivna opozicija sega go konsultiraat germanecot pa vo narednite uste dva mandati vo opozicija mozat da se konsultiraat i so mnogu drugi strucnjaci i da ja usovrsat programata. Toa e spored onaa stara parola na JNA kako bese "da ziveeme vo mir uste sto godini a da se spremame kako vojnata da ke pocne utre" ili taka nesto.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Dobroe, toa ti se vika konstruktivna opozicija sega go konsultiraat germanecot pa vo narednite uste dva mandati vo opozicija mozat da se konsultiraat i so mnogu drugi strucnjaci i da ja usovrsat programata. Toa e spored onaa stara parola na JNA kako bese "da ziveeme vo mir uste sto godini a da se spremame kako vojnata da ke pocne utre" ili taka nesto.
Нешто слична парола има СДС како таа од јна , само со мали корекции и гласи: да крадеме 10 години да си обезбедиме поколенија за 100 :helou:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Dobroe, toa ti se vika konstruktivna opozicija sega go konsultiraat germanecot pa vo narednite uste dva mandati vo opozicija mozat da se konsultiraat i so mnogu drugi strucnjaci i da ja usovrsat programata. Toa e spored onaa stara parola na JNA kako bese "da ziveeme kako da ke e mir uste sto godini a da bideme spremni kako vojnata da ke pocne utre" ili taka nesto.
Мала корекција

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Пази ке биле социјална партија како да не кај се видело социјална партија а ја водат олигарси

Член од
1 јуни 2007
Мислења
404
Поени од реакции
2
Ова по директива од германецот, или онака само ти дојде...

Чекај, не се ни сместил чоеков, одма почнавте.

Можеш слободно да кажеш дека е по директива на Германецот....ама индиректно...затоа што имам живеено преку 10 години таму...

Kajgana Shop

На врв Bottom