Сте пуштиле ли солза на некој филм?

• Креатор на темата Креатор на темата KL0$AR
  • Време на започнување Време на започнување
Ехехееее колку пати ни сама не сум свесна... Последен пат плачев на еден филм со мачиња и кучиња. Се лигавам на филмови, си признаам...

~*~

Често не плачам, ретко се случува и во некоја реална ситуација да пуштам солзи, но на „Гордот и предрасуди“ плачев како мало дете.Така немам за ниту еден филм плачено.
Од почетокот до крајот на филмот си липав.:devojce 1:

сношти го гледав the green mile (гледам дека е споменуван често),се ежев на многу сцени али не до толку за да заплачам.

DA DA NA FOREST GUMP.KOA UMRE ZENA MU I KOA KJE I ZBORI NA GROBOT.KOJ GO GLEAL ZNAE KOLKU E TAZEN TOJ DEL OD TOA EDNOSTAVNO RECENO REMEK-DELO

Аха , на Армагедон , на сцената со Вилис и Тајлер , ме погоди изненадно , прв и највероватно последен пат кога ќе просолзам на филм .

Па и песната I dont want to miss a thing , мислам ај не заплачи :toe:

да, многу повеќе плачам на филмови и книги, од колку на некои работи други кога навистина треба... Таква сум, шо да прам...

Аха , на Армагедон , на сцената со Вилис и Тајлер , ме погоди изненадно , прв и највероватно последен пат кога ќе просолзам на филм .

Па и песната I dont want to miss a thing , мислам ај не заплачи :toe:
Време беше да го спомне некој.

Инаку, не плачам ни онака, но на Армагедон, ми избега некоја солза

Јас плачев на мјузиклот "Hair"...при крај на филмот кога Бергер маршира накај авионот и почнува "Let the Sunshine"...секад ми е жал на тој дел...
А да, клише сум, плачев и на Порака во шише(додуша повеќе на книгата него на филмот)...

Ретко... многу ретко. Се дешава на работ да бидам ама баш на работ. Еве некои од филмовите кои ме растажиле.
Патриот - Мел Гибсон, Хит Леџер
Braveheart - горенаведениот
Gladiator - Russel Crowе кога оди во Елисејските градини
Edward Scissorhands - на самиот крај на филмот.
Kingdom of heaven - кога кралот Baldwin ќе умре и неговата сестра ќе му ја извади маската
The last samurai - самата музика си го прави своето иако филмот не ми остави најголем впечаток.

плачам на многу филмови..кога има романтични сцени или тажни сцени, ја си плачам
сум плачела на Армагедон, Градот на ангелите, Зелената милја..не можам да ги набројам сите филмови на кои сум плачела..таква сум, што да праам:pipi:

А да еднашка со другарка ми го гледавме КЛИК... и така на крајот многу жален ми стана и опа солза по солза ... :) и другарка ми ме гледа само.. после неколку минути пред крајот испаѓа дека цело време сонувал еее тоа беше најзаебано.. и после се смеевме цело време :)

Ве молам воздржете се на посерување на филмовите за тие што сте ги гледале.Пишете спојлери пред да ја кажете последната сцена.

Благодариме,
Од управата

Чудно, смешно и можеби глупо, имам плачено на Alexander и Troy.
Eден цртан филм со диносауруси... Поим неам насловот, ама се имам згазено од плачење на тој. Буквално. Како дете, а богами и сега.
Finding Nemo исто.
Lion king. Неизбежно е плачење, на неколку сцени.
Маtrix, последниот дел.
Тhe fifth element.
Armageddon, Titanic, City of angels...
И конечно, на La vita e bella... Се исплакав као никогаш у животов.
mysmilie_2668.gif

Плачам на филмови!
Цена по договор.

Цмизрам на се бе. Немам критериум во последно време. Цмиздрам на шпански серии, нискобуџетни филмови, политички емисии...
Еднаш се расплакав на Волшебникот од Оз. Тоа ми беше врв на кариерата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom