MSN или Skype?

Koja programa poveke ja koristite za chat?

• Msn

Гласови: 263 70,9%
    Гласови: 108 29,1%

• Вкупно гласачи
    371

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Мсн користам, скајп премногу ретко.

Dead Wrong

Love United Hate Glazer
Член од
8 септември 2007
Мислења
220
Поени од реакции
1
Најчесто MSN ... а користам и Skype понекогаш ...

Член од
5 февруари 2010
Мислења
290
Поени од реакции
58
Од секогаш најмногу сум користела мсн, но последниов период многу ретко ( поточно никогаш ) не го користам за чет , освен кога треба да се слушам со блиски личности.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
На мсн сум највеќе, а на скајп многу ретко ! :Молам:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Користам и мсн и скајп но гласав за скајп бидејки на скајп ги нема досадните смајлиња кои некои луѓе буквално за секоја буква имаат некој карактер и само да се ѕвериш во екранот и пак да не прочиташ што ти пишува а на скајп е попрегледно се + на скајп можеш да комуницираш со камера и микрофон(има ја таа опција и на мсн ама сепак на скајп е подобро...)

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
627
Користам и мсн и скајп но гласав за скајп бидејки на скајп ги нема досадните смајлиња кои некои луѓе буквално за секоја буква имаат некој карактер и само да се ѕвериш во екранот и пак да не прочиташ што ти пишува а на скајп е попрегледно се + на скајп можеш да комуницираш со камера и микрофон(има ја таа опција и на мсн ама сепак на скајп е подобро...)
Да ја има и на MSN таа опција, но на Skype е многу многу по квалитетна верувај.

Член од
28 март 2010
Мислења
67
Поени од реакции
2
Skype користам само за да се слушнам за двајца-тројца... додека MSN користам повеќе, од една причина што во Македонија повеќе се користи MSN отколку Skype :wink:

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
И двете ги користам .. Скајп е подобар за разговор со камера , додека МСН за чет , пошто Скајп кај мене нон-спот заебава со чатот ..

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
ги користам двете :smir: но мсн мн почесто ми пага :jaj:

Kajgana Shop

На врв Bottom