Никогаш нема да го заборавам моментот кога...

• Креатор на темата Креатор на темата *xtina*
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ја скршив раката, кога прв пат се бакнав, кога прв пат се заљубив, кога прв пат отиднав во училиште, кога прв пат добив кец. (=

Кога го освоив првиот медал, првиот рекорд, првиот кец на школо (2 година по македонски, закаснив малце), 16-от роденден, дента кога се запишав средно.....

Имам премногу моменти што нема никогаш да ги заборавам...Еве само некој однив...нема да ги заборавам сите повреди,вечерта на 29 декември 2006,нема да заборавам кога прв пат ги запознав другарите,нема да заборавам кој сум и од каде сум,нема да заборавам кога прв пат почнав да пушам,и дефинитивно нема да си го заборавам моето прво пијанство :pos2: ,има толку многу работи во животов што нема никогаш да ги заборавам...ама никогаш

Кога го загубив најмилото.........

Nikogas nema da go zaboravam momentot koga doznam deka licnosta sto dotogas mi znacese se me laze postojano celi 5 god
Nikogas nema da go zaboravam migot koga ja zapoznav najubavta,najdobrata... osoba na svetot..licnosta sto mi dokaza deka postoi vistinska ljubov i sto mnogu si ja sakam

Ima mnogu raboti sto nikogas nema da gi zaboravam i sekogas ke bidat vrezani vo moite sekavanja bilo dali se dobri ili loso

Тие најубави моменти поминати со неа... 4тите месеца, кои сеуште ми недостигаат.
Кога се запознавме на 29 Септ. 2006 во 9:38 pm, потоа кога излагавме на 4.5 и 8ми Окт. после школо, и на 10ти Окт 2006, 20:12 часот после школо. кога прв пат ја бакнав конечно... и денот кој беше благословен на 12.Отк. 2006 кога одлучивме да започнеме врска... Од тој момент до денот на раскинувањето 4.2.2007 во 7:25 часот неофицијално, а официјално накај 14 часот... :(
Ахх... тоа никако неможам да го заборавам... тие зборови кои беа наменети за неа, зборовите кои она мене ми ги имаше кажано сите тие 4 месеци... песните, новата година која ја дочекавме заедно, будењата и заспивањата, белата ноќ помината заедно до каснте часеви, пораките на моб, зборувањето на телефон со саати пред излагање... почнувањето и завршувањето на денот со нејзиниот глас... ахххх... и уште многу многу многу други работи :(
Како да беше вчера...
Беше нешто вистинско, нешто толку убаво...
Засекогаш ќе ми недостига тоа...

п.с. дативе и времето, се запаметени, паметам бројки на многу важни нешта, хехехехе

Никогаш нема да ја заборавам вечерта кога се фатив со него -->:51:... закон! Една од најубавите вечери ми е таа, плус и роденден ми беше...најјак поклон за роденден сум добила (него:)) :wub:

Нема да го заборавам 1 мај 2007 - бев со дечко ми и тогаш ми стана јасно дека ова ќе биде нешто големо..и уште е
мислам дека цела 3 година помината заедно со девојчето кое го сакав повеќе од сама себе, сите искуства и случки,шетање смеење
Потоа иде денот кога сватив дека ја изгубив и дека останав сама
Денот кога после 4 години се вратив во Скопје беше ден полн со толку емоции како ниеден друг ден во мојот живот. Плачев и се смеев во исто време.Беше страшно,среќно,тажно..
и за крај...денот кога ја изгубив едниствената личност која целиов мој живот веруваше во мене. поради неа издржав и поради неа станав тоа што сум денес...за жал неможе да го види тоа..

koga ja zapoznav mojata najdobra drugarka koja mi kako sestra,denot koga se smeni se ,glupostite sto gi pravevme,denot koga loso se skaravme i se uste mi nedostiga postojano
denot koga prv pat placev za masko....

Многу моменти нема да заборавам пр. никогаш нема да ги заборавам одморите со друштвото, излетите први мај и такви празници, деновите кога со другарките бевме во Лазарополе, екскурзијата во трета средно, матурата... ехеее уште многу има. Никогаш нема да ги заборавам сите убави моменти со еден збор кажано.

кога закажав за лична и кога дојде моментот да се сликам јас дремев на кајгана, тс вчера беше тоа и сега треба да чекам до 27 мај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom