Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
fakultetot ima tri nasoki pravni studii,politicki studii i novinarstvo,sekoja od nasokite e po tri godini so tie tri godini koga ke gi zavrsis dobivas uverenie za zavrsen praven fakultet ,no so ovie tri godini smao da ostanes nisto ne se pravi sekade baraat d aimas minimum 4 godini fakultet ,posle ovie tri godini ima master studii koi traat dve godini no posledniot semestar od ovie studii e samo podgotovka na magistarski trud so ovie plus dve godini master dobivas diploma so naznaka master of(nasokata sto ke ja odberes )ima nekolku poveke nasoki za master.Здраво правници)
иам едно прашање за вашиот факултет... колку години траат вашите студии, дипломски, додипломски, и со која титула можеш да се стекниш?
акло можи некој студент поопширно да ми објасни)
фала однапред!
![]()
исто и мене, 2 бода за 4 прашања одговорени, појма неам што се десило, да не е некоја грешка, ја ко што знам Саво увек давал добри бодови.Добро бе дали знае некој да каже дали е нормална асистенката по устав?
4 Фул напишани прашања на есеј од можни 20 бода дава 2 бода. Или не ги читала или нешто не и е арно на жената.
Кај Каракамишева сум јас. Денес бев и ми даде цела книга да ја научам за 6ка, забегана жена.исто и мене, 2 бода за 4 прашања одговорени, појма неам што се десило, да не е некоја грешка, ја ко што знам Саво увек давал добри бодови.
DAЗа да фатам услов за 2ра година дали ќе ми се доволно положени 3 предмета ( Римско право, Англиски и Информатика ), ако може некој да пише. Фала![]()
dobro rimsko koj profesor bese godinava ,deka nemase ni termini za oceni ?