ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

Advokatce

откачено
Член од
2 ноември 2009
Мислења
209
Поени од реакции
27
Епа ајде кој е расположен за припомош нека каже за Воведот во ЕВРОПСКАТА УНИЈА :uvo: .... :tapp::tapp::tapp:

...............:salut:

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Нема нема уште списоци за полагање на факс тоа само :)
Кај сте бе сите од прва да се фалите или жалите за социологија??
Впечатоци ова она од прв колквиум ever???

Впечатоците одлични. Социологија 34 поени, историја ќе видиме , ама ко што заприметив до сега, секогаш има едно до две прашања каде два одговори се точни, па треба да им погодиш мислите на што мислат. Инаку економика кај Гроздановски како е на колоквиум, дефинициите се ептен ли се слични, некој оти спомна дека само за збор се разликувале:/

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
ја социологија 23 + 3 иам од активност = 26 плус есејот ми е супер така да пола предмет положен :pipi:

tienly

Robbie, one and only!
Член од
6 октомври 2007
Мислења
60
Поени од реакции
5
Топ е на правен само уште Драги(кој е на правен знае )да го превоспитаат малку зошто си игра со студентите како му текне.Иначе во глобала е супер:pipi:
Хахахахахаха драги е звер.... полагавме во компјутерски центар и колешката што седеше до мене праша зошто не и работи мониторот.. и Драги цел таков по клупа "пикнат" да ги намести каблите одоздола и вика....."Kолешке добро што немате минич, во спротивно незнам дали ќе можев да го решам проблемот" :D:D:D::D:D:D:D:D (да се разбереме не викам дека е тоа правилно, али понекогаш добро би дошла таква шала :helou:

--- надополнето ---

Епа ајде кој е расположен за припомош нека каже за Воведот во ЕВРОПСКАТА УНИЈА :uvo: .... :tapp::tapp::tapp:

...............:salut:
Auffff Voved vo EU.... neznam sto ke bide iskreno strav me fakja koga ke pomislam na EU :S

Day4walker

Doyle Brunson
Член од
18 ноември 2008
Мислења
132
Поени од реакции
8
ЕУ како што разбрав се паѓале доста прашања па ке видиме
@Спирка Кај гроздановски не е до толку тешко не е до 1 зборче јес да треба да се поднаучи не ми текнува прашањата какви беа ама сигурно не беа со 1 зборче разлика тоа ке го осетите 2 семестар кај Тетка Родна иначе се положува Економика не е отров тежок дури е еден од полесните предмети :)

Advokatce

откачено
Член од
2 ноември 2009
Мислења
209
Поени од реакции
27
се паѓале прашањата ЕУ???
иначе дај некој од третачињата нека кажи збор два за ЕУ колоквиумот ???? хелп :tapp:

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Значи стварно ја претераа, ај разбирам да прегледуваа они, ама образци бре да се убиеш боејќи и пак да нема резултати на време:/

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Значи стварно ја претераа, ај разбирам да прегледуваа они, ама образци бре да се убиеш боејќи и пак да нема резултати на време:/
Која група си ти? Иначе секоја чест за тие 34 поена.....

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
абе не сфатив...за кои резултати кукате? :))

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
аиии. јас па мислев дека сте полагале и вие во компјутерски како втора година, затоа што излегоа само за нас (применета) резултати.:tapp:
Епа, не мора да значи дека е до одговорните за прегледување доцнењето. Може да е и затоа што професорот/асистент не им дал клуч со точните одговори. Јас во прва чекав 2 недели за резултати вовед кај Мицајков, а тие кај Бајалџиев добија уште истата вечер. Така да, може и тоа е, затоа што не гледам зошто би ги дале прво резултатите од тие покасно шо полагаа (ние) :salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom