- Член од
- 30 октомври 2009
- Мислења
- 363
- Поени од реакции
- 261
"4+1" на Правен не можеш да се запишеш веќе петта година по ред.![]()
Тој најверојатно мислеше дали знае некој дали ке има промени од Октомври, а до сега нема нешто такво(дај боже да сменат):smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
"4+1" на Правен не можеш да се запишеш веќе петта година по ред.![]()
Па да, може подобро е така, заради тоа што професорите се навикнати на тој систем. Мада како и да го вртиш исто ти се фаќа. Дали по тој систем треба да завршиш 4 год. па да дипломираш, или по овој да завршиш 3 па да ти треба исчистена четрвта година за да стажираш исто му доаѓа.Тој најверојатно мислеше дали знае некој дали ке има промени од Октомври, а до сега нема нешто такво(дај боже да сменат):smir:
Па да, може подобро е така, заради тоа што професорите се навикнати на тој систем. Мада како и да го вртиш исто ти се фаќа. Дали по тој систем треба да завршиш 4 год. па да дипломираш, или по овој да завршиш 3 па да ти треба исчистена четрвта година за да стажираш исто му доаѓа.
Дали на казнена сесија можеш да полагаш пооправен втор, прв колоквиум ?? Зашо мене такви информации ми стигнаја и не вервам да има на казнена да полагаш поправни колоквиуми ... може така или само испити си се полагаат?:icon_eek:
За стажирање мислам дека моеш со 4 а за правосуден 5.Па нели мора да ги имаш и тие двете постипломски години што се?Или можеш и со исчистена четврта да одиш на стажирање?

Aman be nikoj ne znae?!?!?!?Znae li nekoj vo novata kniga po Kazneno procesno na Kalajdziev,do koja strana(tema) e kolokviumot?!? vo starata znam deka beshe do 138 t.e. do subjekti.
Теееееееешко, мноооогу тешко, мислам дека ќе треба да одговараш на цел материјал.Ако има некој буден, нека дава информција, Фрчко и неговата компанија дават ли поен за оценка?
Мада зависи и од тоа кој ти бил асистент/ка.Ако има некој буден, нека дава информција, Фрчко и неговата компанија дават ли поен за оценка?
Теееееееешко, мноооогу тешко, мислам дека ќе треба да одговараш на цел материјал.Мада зависи и од тоа кој ти бил асистент/ка.
Елена Михајлова ми беше асистент и денес бев кај неа и рече дека ќе даде. Ако измрда, ќе јаде ќотек како ланиЈас добив бонус поен лани по МЈП, а имаше и за 2 поени што им фалеа па добиваа, но лани беше тоа пред избори за преседател на РМ, сега како е не знам:smir:

1. Информатика е лесен предмет бе, шо од прашања, шо од книгата, ќе си положеш.Ај некој од постарите некој нека ми каже нешто за овие професори шо како добри ли се лоши ли се
Д-р Г.Наумовски-- Право и информатичка технологија
Пред. м-р М. Лазаревска-- Англиски јазик
Д-р Р.Живковска-- Општ дел на граѓанско право--за неа знам дека е отров али ајде
Д-р С.Климовски-- Уставно право
Д-р Г.Наумовски-- Римско право
Рано е, ќе кажат.еј знае ли некој кога треба да се запише семестар???
![]()