Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали некогаш ке се исчисти гужвата на студентски прашања и дали Драги ке го најдам во канцеларија?
Гужвата ќе ја одбегнеш можеби ако дремеш еден сат пред отварање на студентски прашањаСекако ќе ја гледаш ама ќе бидеш пред неа
Иначе се чисти само треба време и време и трпение (а тоа денеска тешко да се има кога сите сме нервозни).
Драги во канцеларија нема никогаш да го најдеш, навикни се да го бркаш по ходници и слично![]()
луѓе ако има некој од правосудна насока на мастер од старата програма ке ве молам нека ми каже дали е тешко и како ке се одвива наставата.ја сеа се запишав на мастер на правосудна.однапред ви благодарам
Кажете ми нешо за Добринка Таскоска по вовед во право?)):helou:
значи треба да си талент да ти падне по најглупиот предмет, најгнасната професорка и 6та недела уште да немаш материјали за учење и да не смееш при тоа да ја прашаш професорката од кој к*р треба да учите пош ќе се налути и ќе си замине од предавање...
значи онаа тасковска несаглам скроз на скроз... кој к*р мене ми е гајле што не и ја издаваат книгата