ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам што е тоа ама у секој случај не е добро од нивна страна стварно. Ама сигурно има и друго чаре.
П.с.Државна сум јас не се секирам :wink::helou:

Абе се потпишува договор од кога се запишуваш на факултет, дека се согласуваш со условите под кои ќе студираш.....

неќе карта поштеног човека ни па црна дупка -студента....
како и да е... оче наш ја учам моментално, ќе ми се најде за утре

имаат обичај да истакнат конкурс за втор уписен рок или сам треба да си знам дека останале места и да им појдам понеделник?

Добро бре, знае некој кога ќе биде тој отворен ден за постдипломски???...пишува на почетокот на септември, а колку што сум учел школо и знам да гледам на календар, сега е веќе средина...

Ги дадоа разултатите од поправниве испити ама мене ми се гледа како малку поени да ми дале. Што треба да правам, да поднесам приговор или само да одам кај асистентката и да проверам кај ми се грешките? Зашто така направив за економика. И ако поднесам приговор колку време би им требало да ми одговорат? И што немам земено оценки за тие што ги имам положено тогаш кога беше термин за земање оценки, сеа ќе можам да ги земам? Кај професорот ќе треба да одам така?
И кога ќе треба да се запише трет семестар?
И, ќе може некој да ми одговори на прашањава (сори ако замарам:smir:)?

Ги дадоа разултатите од поправниве испити ама мене ми се гледа како малку поени да ми дале. Што треба да правам, да поднесам приговор или само да одам кај асистентката и да проверам кај ми се грешките? Зашто така направив за економика. И ако поднесам приговор колку време би им требало да ми одговорат? И што немам земено оценки за тие што ги имам положено тогаш кога беше термин за земање оценки, сеа ќе можам да ги земам? Кај професорот ќе треба да одам така?
И кога ќе треба да се запише трет семестар?
И, ќе може некој да ми одговори на прашањава (сори ако замарам:smir:)?

Брат, иди под Хитно убиј некој од тие главучите таму....знаеш дека говедата правеле финти при прегледувањето на тестовите...намерно неколку прашања ќе ги ставеле грешни и ти и да ти е точно, ќе се заебеш...а ако го одговориш грешно, ќе ти е точно, бар така ми кажаа....јас во втора го научив цела закон за работни односи и добив 24 бода:pos2:а бев сигурен за околу 30 >...
Поднеси приговор во ЕКТС, ако ти одобрат, ќе си земеш оценка, а ќе запишеш трет семестар, сега одприлика, кога ќе почнете.

И излезе распоредот..:vozbud:

Современи теории - Ѓорѓи Иванов
Политичка Социологија - И.Трајковски.
Политички систем - М.Ристовска
А за јавно мислење не се знае уште.

Шо убаво у понеделник немам предавања, во вторник сум од 15:30 - 19 часот.:pos::pos:

А бе да не знае кој е овој Трајковски и Ристевска. Шо луѓе се?
Ѓорѓи Иванов е злато, најомилен човек на факултетот ми е!

И излезе распоредот..:vozbud:

Современи теории - Ѓорѓи Иванов
Политичка Социологија - И.Трајковски.
Поитички систем - М.Ристовска
А за јавно мислење не се знае уште.

Шо убаво у понеделник немам предавања,во вторник сум од 15:30 - 19 часот.:pos::pos:

А бе да не знае кој е овој Трајковски и Ристевска.Шо луѓе се?
Ѓорѓи Иванов е злато,најомилен човек на факултетот ми е!

Тој Трајковски е од Филозофски, предава социологија мислам
А другава е Марика Ристовска, предава и уставно

Тој Трајковски е од Филозофски, предава социологија мислам
А другава е Марика Ристовска, предава и уставно

А да не знаеш шо луѓе се?:pipi::):)

Homo Sapiens....се шалам...не знам, јас на правен сум, не политички.

Па баш за тоа и треба да ја знаеш ристовска.Таа е од катедрата Уставно и мислам дека е кул професорка.ОК е.без гајле

е да, распоредот испадна...и ај сеа да ве прашам, групите КОГА и КАКО се определуваат???

Го гледав сега распоредот и дали според него, прва година се на предавање од 12 до 16 часот. Оти бев слушнал дека е од 8 до 12.
А, за групите ништо незнам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom