Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Koki, Gogo i porano Nesho. a dali se soglasuvas deka bojkotirate ili ne toa e tvoja rabota realnosta e taa, vie ne idete na utakmici 4 godini.
ako veke vlagas vo diskusija mozes barem da objasnis zasto bojkotirate ili ne?
P.S. ako veke tolku se pretstavuvas kako strasten navivac na rabotnicki, rabotite vo vrska so vasite vodji mislam deka bi trebalo da gi znaes, za toa zasto se bojkotira i koj ima kjar od seto toa

Види, искрено ќе ти кажам ме боли курот кој, како и за што бојкотирал ... и кој имал ќар од целата таа работа... меѓутоа знам и дека има екипа од постари у ЦПБ кои не се исповетува со Гого или Коки, така да ако треба да биде нешто од ЦПБ не одлучуе Гого или Коки, одлучуваат оние кои ги вратија навивачите на трибина последниве 2,3 години !! а тоа не беа горенаведените. Они се скоро и минато ..

одлучуваат оние кои ги вратија навивачите на трибина последниве 2,3 години !! а тоа не беа горенаведените.

nejkam da vodam inat, ama aj kazi mi koj navivaci bile vrateni na tribini, moze da mi kazes na koja utakmica navivale poso ne se sekjavam, ne te provociram samo prasuvam

nejkam da vodam inat, ama aj kazi mi koj navivaci bile vrateni na tribini, moze da mi kazes na koja utakmica navivale poso ne se sekjavam, ne te provociram samo prasuvam

Епа си идел у Гардки Парк, си идел у Јане, си видел кои навивачи.
Не ја вбројувам оваа сезона воопшто.
Инаку на последното гостување во јане минатата сезона мислам дека некои аеродромци го беа јаделе пред сала пошто дојдовме порано од што се планираше ... имам и клипови од тоа ..
Али мање-више тоа не е важно.. важно е дека сега за сега е тапа, и се додека некои виши влашки сили го користат клубот за перење пари а НЕ во уложување барем некој динар во него .. ништо нема да се прави, нит ќе се навива!! Пошто реално гледано, неможе некој ретардирани скрпени клубови како ФЕНИ и Струмица да зимаат титули, а некои клубови као Работнички и МЗТ да пропаѓаат ...

pa so rabotnicki i mzt, rakovodstvoto na KFM nema nikakov interes (zboram od nivni aspekt) a toa sto ovie 2 kluba ja imaat kreirano istorijata na makbasketot ne treba da kazuvam, so samoto toa sto na ama bas site finalni natprevari imase incidenti so frlanje po sudii so litarski sisinja, a kaj nas u sala ne moze da se vnese mastika, a pri toa nitu eden natprevar ne bese odigran ili sankcioniran bez publika ja dokazuva trpelivosta i popustlivosta na KFM sprema ovie klubovi koj sto gi kaza (iako ne bi se soglasil deka se skrpeni, FENI potrosi 500.000 evra ovaa sezona za igraci, nivnata izednacenost so strumica se dolzi na toa sto Macka bese povreden cela sezona a znaeme sto pravese kaj vas koga igrase)
vo vrska so navivacite, poso gleam deka imas 25 godini a idam na sekoja utakmica na MZT, i bev edna na rabotnicki so amak, ke ti kazam deka edinstveno toa sto go vidov bea 30 dusi na tribina ne pomali od 17 godini. ako za niv mislese togas ne gledam svetla idnina na CPB

И сеа одгодина дупли штрајк или ке глумите верни до полусезона после Гого ке каже дека нашол работа а Винце ке ве прелаже дека ке се жени и автоматски останавте троица а тоа ќе е смешно чак и за ваши стандарди :):): и така тоа Романтичари беше само лоша заебанција ајде јадевте пиевте шетавте доста беше што сакате :):):):)
Охоохооо еве го другар ми што постојано ги вреѓа Романтичари.
Епа другар едно знај.И кога е доле и кога е горе Работнички за Романтичари е ШАМПИОН!!!
Многу се залажувате кога велите дека Романтичари ќе престанат да навиваат зошто сега ќе застанат на здрави нозе и во се ќе го подржуваат Работнички .Единствено ти ќе останеш шегаџија со овие твои постови настроени кон Романтичари.Сепак ваквите како тебе се повеќе ме мотивираат и мене и другите од навивачката група .

Ова е официјално.
Играчите нема да се префрлаат во Вардар и ова договорено на состанок помеѓу Костовски и новиот претседател Поповски.По заршување на евро настапите единствено можно е 1 до 2 фудбалери да се префрлат .Нема да има ниакаква соработка помеѓу овие два клуба и Работнички во Европа ќе игра со овој тим што го има сега.

Ова е официјално.
Играчите нема да се префрлаат во Вардар и ова договорено на состанок помеѓу Костовски и новиот претседател Поповски.По заршување на евро настапите единствено можно е 1 до 2 фудбалери да се префрлат .Нема да има ниакаква соработка помеѓу овие два клуба и Работнички во Европа ќе игра со овој тим што го има сега.

Требало да ти гласи неофицијално :helou:
Сепак многу се изменија работите за овие 2 недели. Гледаш, испадна точно дека нема да има соработка меѓу клубовите, меѓутоа наместо 1 до 2 фудбалери, во Вардар дојде цел Работнички.
А ако Работнички остане со ваков тим во ЛШ, тогаш можно е да се очекува историски пласман во второ колко на шампионот на Луксембург, Сан Марино...

Доколку двата тима имаат еднакви услови - и Вардар и Работнички можат на еден играч да му понудат еднаква плата, еднакви услови за тренинг и просперитет, тогаш сигуран сум дека барем 90% од нив би го одбрале Вардар за свој тим. Не ти зборам за тие кои ги поминале вардаровите школи, тие сигурно. Ти кажувам за сите воопшто.Секој фудбалер од Македонија (дури и Битолчани) би го одбрал Вардар како БРЕНД.

Мислам дека ќе ти текне на дискусијава.
Или сега се целосно сменети работите? Во Вардар има далеку подобри услови од Работнички??? Новиот спонзор немаше да ја одвои истата плата која Коки им ја понуди за во Вардар?
Работнички ќе настапува во ЛШ, а Вардар нема во Европа, ни тоа не беше доволна мотивација за некои(скоро сите) фудбалери?

Се надевам дека спонзорот од Холандија има сериозни намери и амбиции со Работнички, па ќе успее да направи тим кој ќе има успех во Европа и ќе се бори за висок пласман во првенство.
Слушнав шпекулации дека е спонзорот ќе биде Ајакс ?!?!?!

А, да. Сакам ти или Dimitrijevski како главни навививачи на Работнички на форумов, први да пишете во фан клубов кога вашиот драг Винце повторно ќе го видите на градски да “навива“ за Работнички.

Поздрав.

ke go vidat kaj sto ima pari i lapcka.

so romanticar vo pogornite postovi debatirav okolu brendot vardar, nekako ne mozevme da se usoglasime, ali nema veze toa e negovo mislenje, mada mislam deka site romanticari porano navivale na Vardar, ne moze nekoj da mi kaze deka navivaat za rabotnicki od pred 10 godini, btw mnogu mi e keif sto ispadna vaka so Vardar, bidejki klubot ne zasluzuva da mu se slucuva ona sto mu se slucuvase ovaa godina. od site navivaci najveke me iznenadi (prijatno) gogo koj ostana veren na Vardar

so romanticar vo pogornite postovi debatirav okolu brendot vardar, nekako ne mozevme da se usoglasime, ali nema veze toa e negovo mislenje, mada mislam deka site romanticari porano navivale na Vardar, ne moze nekoj da mi kaze deka navivaat za rabotnicki od pred 10 godini, btw mnogu mi e keif sto ispadna vaka so Vardar, bidejki klubot ne zasluzuva da mu se slucuva ona sto mu se slucuvase ovaa godina. od site navivaci najveke me iznenadi (prijatno) gogo koj ostana veren na Vardar
И мене стварно ми е мило Вардар да биде силен,тоа е добро за да се подигне квалитетот на лигата,и јас секогаш сум бил и ке бидам за Вардар во европските купови,но наискрено за Вардар не сум навивал никогас од кога постои Македонската лига,но како што кажав сакам силен Вардар силен Работнички силен Пелистер со тоа само ке се зголеми квалитетот на лигата и ке се врати публиката
Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom