Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
sea citav vo vesnik i apsolutno go demantirase ona sto ti go kaza vo pogornite postovi. znaci ke citiram " Rabotnicki vo kvalifikaciite za Liga na sampioni ke bide predvoden od Cede Janevski ili Ratko Dostanic, ke se napravi zaednicki tim od najdobrite igraci na dvata kluba, a po zavrsuvanjeto na evro odisejata site se prefrluvaat vo Vardar.

И јас тоа го читав до пред малку но сигурно Саше Милошевски и Луман знаат што зборат.

ne znam kako da go razberam ova, dali se tesis ili sto e rabotava. jas ti veruvam deka moze se izrevoltirani del od igracite od novonastanatata situacija ne vikam ne. ubavo pisuva deka celosnoto prefrlanje na rakovodstvoto od rabotnicki vo vardar ke se sluci najverojatno vo januari eventualno juni (zavisno od uspehot na rabotnicki vo evropa)

Не се тешам туку кажувам како што е.Инаку целата управа нема да се пресели затоа што некои луѓе искрено му рекле на Трифун дека нема шанси да одат во Вардар а меѓу нив се Чекаров и Стојановски.

трифун заеба работа ептен , ама тоа е ако очекува резултати со вардар ќе мора да почека барем 3 - 4 години или мислите дека вардар одма ќе се оправи зошто трифун влегол , проектот работнички се градеше долго време а имаше добра основа , а овој моментално беден вардар без играчи и со еден тон долгови ке му треба барем 3 годин да застане на здрави нозе , па после да размислува за титули , иначе што се лучи со нисан . самсунг итн мислам дека ке останат добри спонзори во работнички , и дека никој нема да отиде во вардар , најдобрите ке отидат во странство

И сеа одгодина дупли штрајк или ке глумите верни до полусезона после Гого ке каже дека нашол работа а Винце ке ве прелаже дека ке се жени и автоматски останавте троица а тоа ќе е смешно чак и за ваши стандарди :):): и така тоа Романтичари беше само лоша заебанција ајде јадевте пиевте шетавте доста беше што сакате :):):):)

И сеа одгодина дупли штрајк или ке глумите верни до полусезона после Гого ке каже дека нашол работа а Винце ке ве прелаже дека ке се жени и автоматски останавте троица а тоа ќе е смешно чак и за ваши стандарди :):): и така тоа Романтичари беше само лоша заебанција ајде јадевте пиевте шетавте доста беше што сакате :):):):)

Еј молим ти се вакви шлаем муабети не ми прави :) цепки си !!

Али еве, биди малку од допринос, и разубави ми го денот со песната..

Џабе ви се сите титулииииииииииииии :vozbud:

Не се цепки бе тоа неминовната вистина сите ви се смееа сеа нема да ве гледаат више :):):)
А за песната па да ја бар ке пеам нешто и тоа со народ околу мене ти ке измислиш штрајк haha haha ..... ајде бе шо има везе битно ве шетна Трифун малце тоа и ви беше поентата на “постоењто’’ :):):):)

Не се цепки бе тоа неминовната вистина сите ви се смееа сеа нема да ве гледаат више :):):)
А за песната па да ја бар ке пеам нешто и тоа со народ околу мене ти ке измислиш штрајк haha haha ..... ајде бе шо има везе битно ве шетна Трифун малце тоа и ви беше поентата на “постоењто’’ :):):):)

Трифунче нека си шета кого сака и каде сака, гледам сега како бизнисмен си земал Туристичка агенција - Комити, па и нив ќе си ги шетка, аххх..толку беа завидни......штета Коки Кометал не му се оствари желбата да го земе МЗТ, а толку многу сакаше сиротиот... ај може ќе биде и тоа некогаш па ќе му се израдувате и вие како мали дечиња на цреша!!

Како и да е, мање - више ... традицијата е чудна работа и не е секому достапна... можда се сеќавате на транспарентов.. уствари и да не се сеќавате не би ми било чудно пошто ги имало јако многу ...

Лелее видиме сирот јас... ахх... не не.. крај .. ова не смее да продолжи!!

mnogu mi se smeSni takvite kako tebe koj se rakovodeni od 3ca vodji koj si zimaat pari, a vie se palite na niv, eve poso ti mnogu se rasprasuvase na nasata tema, eve jas ke te prasam tuka i sakam precizno da mi odgovoris precizno. ZASTO BOJKOTIRATE 4 GODINI, I ZASTO GO PREKINUVATE BOJKOTOT SAMO KOGA IGRAAT RABOTNICKI I MZT?

mnogu mi se smeSni takvite kako tebe koj se rakovodeni od 3ca vodji koj si zimaat pari, a vie se palite na niv, eve poso ti mnogu se rasprasuvase na nasata tema, eve jas ke te prasam tuka i sakam precizno da mi odgovoris precizno. ZASTO BOJKOTIRATE 4 GODINI, I ZASTO GO PREKINUVATE BOJKOTOT SAMO KOGA IGRAAT RABOTNICKI I MZT?

Таквите како мене??? хаха! абе немој жити све дефиниции да ми даваш, ок?
А во продолжение кажи ми и тоа кои 3-ца воџи зимаат пари, брее види види какви информации :)

4 години бојкот??? ПА и не би се согласил со тебе!

А тоа ако некој прекинуел бојкот не знам јас, пошо за мене тој бојкот е апстрактна работа создадена од ретардирани Воџи у ЦПБ :)

Таквите како мене??? хаха! абе немој жити све дефиниции да ми даваш, ок?
А во продолжение кажи ми и тоа кои 3-ца воџи зимаат пари, брее види види какви информации :)

4 години бојкот??? ПА и не би се согласил со тебе!

А тоа ако некој прекинуел бојкот не знам јас, пошо за мене тој бојкот е апстрактна работа создадена од ретардирани Воџи у ЦПБ :)

Koki, Gogo i porano Nesho. a dali se soglasuvas deka bojkotirate ili ne toa e tvoja rabota realnosta e taa, vie ne idete na utakmici 4 godini.
ako veke vlagas vo diskusija mozes barem da objasnis zasto bojkotirate ili ne?
P.S. ako veke tolku se pretstavuvas kako strasten navivac na rabotnicki, rabotite vo vrska so vasite vodji mislam deka bi trebalo da gi znaes, za toa zasto se bojkotira i koj ima kjar od seto toa

Овде се збори за Работнички во фудбал,а не во кошарка.
не ме интересира кошарка и не сум член на CPB Така да за фудбал и понатаму ке си навивам,без разлика што си отиде Трифун,а нормално во еврокуповите ке навивам и за Вардар и за секоја Македонска екипа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom