Dexter

У колку излегуваат првите линкови за даунлоад, имам желба да ја гледам поранко онака? :D

Па мислам дека некаде кај 5-6 би требало да ја има за симнување веќе :)

Дебрааа :D кој ѕвер е бе :vozbud: како само се зјапаа со
Луман

Ја сакам серијава ааааааааааааааааааа кој хаос е :vozbud: :vozbud: :vozbud:

тик тик тик... декстерс тајм ис ранин аут

Епизодава беше врв! Секоја наредна се подобра и подобра.

Многу се виде дека не го удри со нога коа го тепаше овој.

Again those kids.. at least they were a bit less annoying than the last time.

Многу опасно заврши последнава епизода, cant wait for the next one.

Многу се виде дека не го удри со нога коа го тепаше овој.
аха баш и ја приметив тоа
а сеа коа го пуштив пак...... ептен катастрофа ова, као можат да си дозволат...

Долго време не сум бил загреан за некоја серија како што сум за оваа..да се надеваме дека до вечер ќе ми се слези првата сезона и ќе пишам мои имресии..

Долго време не сум бил загреан за некоја серија како што сум за оваа..да се надеваме дека до вечер ќе ми се слези првата сезона и ќе пишам мои имресии..
Првата сезона е ебење у мозок. Изгледај ја едно 3 пати пред да стигнеш до втората.:)

Шо убав час по физиологија одржа Декстер :pos:
Очекував Лагуерта да попушти, а Деб како непланирано му среди работа на Декстер, браво:)
Како ќе го к’сне Џордан, ни сам не е свесен иако Лумен си има сеа трауми откако ја позна

Супер епизода, само Астор малку побаво да глумеше и поубава да беше.

Картите се отворени, Џордан ја сфати работата.. Не ми е јасно која е девојката? Сигурно има голема улога во неговиот живот, чим иде со примерок од нејзина крв. Добро е што Квин ја стопираше истрагата, ама Либи ке сака да се врати со помош на Декстер... Лумен, кутрата, ја жалев додека зборуваше со Џордан.
Ах, се повише и повише комплицираат, а ни се ближи и крајот на сезоната :(

Како и да е... крајот е и повеќе од јасен кругот околу Декстер се стега, а Лумен ќе си ја оправда улогата што ја доби и
ќе ја превземе вината за сите убиства т.е ќе го спаси Декстер од затвор

Како и да е... крајот е и повеќе од јасен кругот околу Декстер се стега, а Лумен ќе си ја оправда улогата што ја доби и
ќе ја превземе вината за сите убиства т.е ќе го спаси Декстер од затвор

Јок, ќе се извлечат 100% Лумен ќе стане новата девојка/жена на Декстер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom