Најдобар скеч од К-15?

• Креатор на темата Креатор на темата SSS-Stolica
  • Време на започнување Време на започнување
ТОШОООООООООО, ШО СИ СА КАЧИЛ ГОРЕ БЕ СИМНИ СЕ ЧА ПАДНЕШ :pos2:

Оууууу од старине неможам да издвојам сите се јаки :vozbud: а од новиве за свински грип е најзакон:pos2::pos2:
there you go :)

ахахахахахахахахахахахахаха

Може некој да ми го најде со Цацко кога зборуваше за бишиња нешто.. "фанах го да го ебам, у ќоошто да го ебам, избега ми да го ебам" ? :)

Абе дај најдетего со погребалната кола ко ке паднит букетот и ке речит миле еве една го фати бидермаерот ...Се турив од барање никаде го немат...

Дали се сеќава некој на едно клипче Тошо збори во базен за дисциплини во мочање и цело време еден тип му го зема пивото и Тошо му вика батка не заебавај :pos2: Ако може ставете го :helou:
EDIT: Го најдоввв аааа

Може ли некој да ми го најде оној скеч кога Миле е ко режисер албанец и збори нешто ко...ние со работиме со Кадри...крупни кадри,ситни кадри...нели Кадри? :tv:
Се убив од барање...никаде неможам да го најдам!

кај да го најдам оној коа вадат виза од грчка амбасада со музика?Неможам да го најдам знам порано го имаше

Може некој да го најде тој клипот со цацко кој е поп и кој ги венчава миле и таа, кој се прае демек миле наглув ...

Ако го најде некој нека го стави у темава :) по3

Може ли некој да ми го најде оној скеч кога Миле е ко режисер албанец и збори нешто ко...ние со работиме со Кадри...крупни кадри,ситни кадри...нели Кадри? :tv:
Се убив од барање...никаде неможам да го најдам!
Oва?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom