Најдобар скеч од К-15?

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
ТОШОООООООООО, ШО СИ СА КАЧИЛ ГОРЕ БЕ СИМНИ СЕ ЧА ПАДНЕШ :pos2:

Y

Young J

Гостин
Оууууу од старине неможам да издвојам сите се јаки :vozbud: а од новиве за свински грип е најзакон:pos2::pos2:
there you go :)

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
ахахахахахахахахахахахахаха

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.610
Може некој да ми го најде со Цацко кога зборуваше за бишиња нешто.. "фанах го да го ебам, у ќоошто да го ебам, избега ми да го ебам" ? :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.444
Поени од реакции
6.120
Абе дај најдетего со погребалната кола ко ке паднит букетот и ке речит миле еве една го фати бидермаерот ...Се турив од барање никаде го немат...

P

PewDiePie

Гостин
Дали се сеќава некој на едно клипче Тошо збори во базен за дисциплини во мочање и цело време еден тип му го зема пивото и Тошо му вика батка не заебавај :pos2: Ако може ставете го :helou:
EDIT: Го најдоввв аааа

Член од
26 октомври 2009
Мислења
273
Поени од реакции
33
Може ли некој да ми го најде оној скеч кога Миле е ко режисер албанец и збори нешто ко...ние со работиме со Кадри...крупни кадри,ситни кадри...нели Кадри? :tv:
Се убив од барање...никаде неможам да го најдам!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
кај да го најдам оној коа вадат виза од грчка амбасада со музика?Неможам да го најдам знам порано го имаше

Блаугранец!

mes que un club!
Член од
28 август 2009
Мислења
785
Поени од реакции
176
Може некој да го најде тој клипот со цацко кој е поп и кој ги венчава миле и таа, кој се прае демек миле наглув ...

Ако го најде некој нека го стави у темава :) по3

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Може ли некој да ми го најде оној скеч кога Миле е ко режисер албанец и збори нешто ко...ние со работиме со Кадри...крупни кадри,ситни кадри...нели Кадри? :tv:
Се убив од барање...никаде неможам да го најдам!
Oва?

Kajgana Shop

На врв Bottom