Прснав од смеење!!! :pos2::pos2::pos2:Лелееееееее
уште се валкам од смеа!
Bapco:"So e ovde vaa rabota"
Cacko:"Tate, tate Bube go bole meo"
B:"Svinska mast namackate li go"?
C:"Namacka me go tate, nisto aa lize"
Хмм.....
Кога Тошо е сред нива и излегува од полско ВеЦе облечен ко сељак со слушалки на уши и објаснува како си прошол лошо у дискотеката затоа што резидент ди џејот разбираш мешал амбиентал со прогресив транс а у суштина требало да пушта хаус
:pos2::pos2::pos2:
Хмм.....
Кога Тошо е сред нива и излегува од полско ВеЦе облечен ко сељак со слушалки на уши и објаснува како си прошол лошо у дискотеката затоа што резидент ди џејот разбираш мешал амбиентал со прогресив транс а у суштина требало да пушта хаус
НајдобриотЖивеачка има, али ова најт лајфот у државата е тотално без концепција.Синоќа влагама у еден клуб и на вратата пишува рејв. Влагам унатре, глеам нема никој(најверојатно беше рано),а тој диџејот опнал њу брејкс до даска.Го глеам така, си викам ај да не му се мешам у концепцијата и таман идам накај шанкот да си зеам пијачка, го слушам како го микса њу брејкс со хепи хард кор.И тука неможев да издржами одам и му викам дека на рејв од ваков тип прво треба да се почне со транс или со гоа транс како у поголемите држави, па тек после да премине на џангл и драм енд бејз за у даден моменат да може да измикса со пргресив хаус. И он ми вика као ја сум бил резидент диџеј, а тоа биле фристајл забави.И менетука му пука филм, и му викам :Слушај бе магаре едно, вие сите тука се вадите на амбиент брејкбит, ана никој не му е јасно дека дарка амбиент и електро техно не оди уопште со трип хоп и спид гараж...И тука демонстративно ја напуштив диџеј кабината и си отидов дома, пошо и ја иам специфичен лајфстајл разбираш
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
со хаџи мајами хаити ???? кога се расправат за јазик како треба да се подготви ?Не можам го најдам еден скеч.
Во главна улога е Тошо Малерот, глуми искулиран ток шоу водител и нафрла некој безвезни фрази како ,,Многу светло во студиото‘‘ после кој следи громогласна смеа од публиката.
После то прима гости еден поп, го глуми Цацко и Миле стандарно го глуми албанецот и тие колку шо се сеќавам нешто се натпреваруваа.
И овај е од постарите. Се сеќава некој?