Стриптиз бар во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Локација
Скопје
Веб-сајт
nv.mk
Дали има воопшто стриптиз бар во скопје? Знаете ли некој? Име, локација.... цени...

Јас мислам дека имаше еден во ГТЦ ама незнам дали уште работи...:toe:

Тоа што беше стриптиз бар на времето до ГТЦ, работеше кога беф средно, значи ептеМ одамна.
Потоа имаше Плејбој кај стара железничка, ама и тоа одамна престана да биде стриптиз бар.

Леле градоф мој, за срамота, метропола без стриптиз бар.

Имаме доста нелагални и стриптиз барови и јавни куќи:)

Mene mi imaat kazano deka ima 2 bara kaj kaficot li.Ama nz dali use rabotat.Samo so se vrativ od bansko tamu ima 3 striptiz bara.Sramota e Skopje da nema a bansko da ima 3 bara.

јас за Велес знам дека имаше стриптиз бар по европски терк (не знам дали уште постои) ама за Скопје навистина немам слушнато

Мора и би требало да има. Моментално кои функционираат не сум сретнал.

Ехехехе... што пцовки и нервози се потрошени у мое друштво на оваа тема,само да знаете...:vozbud:
Во Скопје нема стриптиз бар,да имаше ние многу пијанства и релативно досадни и еднолични ноќи ќе си ги направевме каде-каде поинтересни.

Имаше на времето... коските ги оставивме у Панорама,Сокол го држеше.
Тоа е единствениот стриптиз бар кој што личел на тоа што треба да биде и го имало некогаш во Скопје...
се останато била тешка лакрдија.
или стриптизетите се `шетачици` -(незнаат да играат,две лево,три десно,круг околу шипка...и пак се од поново...:kesa:)
или местата биле ужас.

Mene mi imaat kazano deka ima 2 bara kaj kaficot li.Ama nz dali use rabotat.Samo so se vrativ od bansko tamu ima 3 striptiz bara.Sramota e Skopje da nema a bansko da ima 3 bara.
хахаха...
има бе таму.
И по препорака се влегува само.
Ама ниту женските знаат да играат... ниту пак местото го бива.
:toe:
Позитивна нула.

Мора и би требало да има. Моментално кои функционираат не сум сретнал.

Во Скопје нема. Ама во коридорот Групчин-Велешта ги има колку сакаш. Башка газдите се ептен услужливи и се прилагодуваат на вкусот на купувачите, широк асортиман, солидни услови, е сега знае да биде и ризик јак, мила душа, планински превои итд.

А за Скопје не ни треба да има. Еднаш дојде ди-џејка да пушта топлес да и беа брадвиците зеници ќе завршеше со кокошкино слепило. И си отиде со коментар Никаде не ме фаќале толку како во Скопје. Ај у реду разбирам дека таква професија си одбрала, ама и нашиве се како монаси од Јеменска џамија пуштени.

Треба да има стриптиз бар по европски терк во Скопје дефинитивно.

Ама треба и ние да имаме култура како да се однесуваме во стриптиз бар. Треба да се знае разлика што е стриптиз бар а што е јавна куќа. Кај нас повеќето го поистоветуваат.

Може во Скопје има нелегални стриптиз барови, кои веројатно повеќе личат на биртии и со девојки кои немаат појма од танцување. (можеби секоја девојка може да се продава и да биде курва, ама не може секоја да ја бидува за стриптизерка и добро еротски да танцува :))

i sk mi go pravite grad:D dojdite gostivar da se iznaebete od gledane :D

i sk mi go pravite grad:D dojdite gostivar da se iznaebete od gledane :D

така е отидете у тетово или гостивар и ке се изнагледате колку сакате, ама ако ве фати полиција ние не сме криви :tapp:

treba da ima i javni kuki i striptiz barovi i prava hristijanska drzava.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom