Исто име!

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Дечкоо од кај шо си купуевме ганџа,се вика исто како мене....
И сеа е у затвор...и така.:kesa:
Али многу ретко срекавам луге со исто име како моето,а не е така ретко.

и јас многу ретко среќавам луѓе со моето име, веројатно оти е ретко

Јас не знам дали е до името, или до ефектот на стаклена градина, ама јас не познавам ниту еден нормален чоек со име како моето (Филип). Еден е луд навивач, толку луд шо се фрли од втор спрат ко изгуби Манчестер Јунајтед од Арсенал во последните 3-4 минути. Наткејс. Друг е one man show, сам се прашвит, сам си одговарат, монолози дијалози све сам. Мислам дека си прајт муабет со замислено другарче, ама не знам сигурно. Треќи со 22 години е наркоман тежок, од пиење, пушење и дрогирање изглеат ко 40 да наполнил... По шише Пелинковац од вечер му ојт и така...

Дајте бе некој нормален Филип? :nesum:

Јас не знам дали е до името, или до ефектот на стаклена градина, ама јас не познавам ниту еден нормален чоек со име како моето (Филип). Еден е луд навивач, толку луд шо се фрли од втор спрат ко изгуби Манчестер Јунајтед од Арсенал во последните 3-4 минути. Наткејс. Друг е one man show, сам се прашвит, сам си одговарат, монолози дијалози све сам. Мислам дека си прајт муабет со замислено другарче, ама не знам сигурно. Треќи со 22 години е наркоман тежок, од пиење, пушење и дрогирање изглеат ко 40 да наполнил... По шише Пелинковац од вечер му ојт и така...

Хаха, ме насмеа малце, затоа што у маало имаме едно детенце Филип кој е иначе маалски психопат :).. Тоа дете е нешто невидено..

...А иначе, не знам многу кои се викаат Дона, а и тие што ги знам не се слични со мене, ама баш ИЧ.. Нема врска значи ова со имињава:smir:

Хехе што слушам за психопативе. За пример моето име е ретко во Македонија така да не сум видел сеуште некој со моето име да рипа од прозори и слично.

Не сакам исто име како другиот.Затоа моето е и многу ретко!А и да има некоја тоа не значи дека е иста како мене и дека се споредувам со неа.

Не сакам исто име како другиот.Затоа моето е и многу ретко!А и да има некоја тоа не значи дека е иста како мене и дека се споредувам со неа.

i doaga od drevno evrejskiot David(ili onoj sho ljubi - mir)ljubomir-Ljupco-Dave-Ljupka-(taa sho ljubi mir):smir:

Хехе што слушам за психопативе. За пример моето име е ретко во Македонија така да не сум видел сеуште некој со моето име да рипа од прозори и слично.
Комшијата баш ми се вика Младен-беше откачен ама веќе не е.

Познавам повеќе луѓе кои имаат име Мартин,1 другар од друштвото се вика така,исто така едно дете живее блиску до мене,после има некои форумџии на Кајгана кои се викаат Мартин и тоа е се :)

и ја сум дошол до сличен заклучок.Од 10 со име Филип само еден е саглам човек. А иначе мислам дека иаме најубаво машко име:salut:

Никаква врска нема името, познавам неколку мои имењачки и се тотална спротивност од мене, глупаво е да се има предрасуди спрема некого само поради неговото име, секој човек си е посебна индивидуа, можеби случајно ќе се погоди некоја сличност што е многу нормално од толку многу луѓе и тоа е сè.

Hmmmm ne generaliziram spored ime..... Ne be stvarno, ic..... Dobro de ima edno ime ne znam bese edinstvenata licnost sto ja poznavam koja taka se vika (dosega ne sum sretnal druga taka da se vika) i imam averzii kon toa ime... Ama samo tamu.

Знам 3-4 мои врсници кои патем го носат и моето име... но изгледа дека јас не се совпаѓам со нив а не тие со мене.. сите се лудаци, кој од кој поулав, во диско играт божем ненормални, личат дури на наркомани.. едноставно речено ги имаме потполно спротивните особини и навики... ама :toe: шо да се праве..

Името..хмм...опасна работа е:)Познавам дузина Ани, и никоја не сум ја поистоветила со себе, иако многу од тие Ани биле прилично квалитетни личности, а некои од нив воопшто, па така гледано, не ни анализирам премногу:)Ми се случи неколкупати да се запознавам со нови, машки познаници, и кога се претставував, да ми речат:Еј, ај не пак уште една Ана!:)не знам зошто таква реакција?!:):baeh:
А, името Ивана никогаш не ме асоцира на нешто убаво. Не знам зошто е тоа така. Не сум имала некоја траума со тоа име, едноставно не ми е убаво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom