Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Дека неможеш против судбината. Ако не треба да си со некоја џабе ти е се. Шо е твое ќе си дојде (кога-тогаш)

Konecno sfativ deka:
1. Samiot na sebe si najdobar prijatel
2. Ne mozes sekogas da imas se sto sakas
3. Malku luge se vredni da bidam do niv

Конечно сватив дека понекогаш животот е пресуроф за да се живeeee :cry: :(

Конечно сфатив дека на светов има преубаај работе и ситнице за кои вреди да се живи...

Конечно сватив дека понекогаш животот е пресуроф за да се живeeee :cry: :(

Дека иако животот е пресуроВ вреди да се живее.
Полесно ни е да кукаме колку е тешко и да се давиме во болка и тага, отколку да го пребродиме тоа, да најдеме начин да го промениме и да ја согледаме и најмалата ситница во лошото, дека посилни ќе излеземе од него.

Asistentot na fax ne e tolku los kolku sto se zbori. Da ne bidam skromna, bas e srce:smir:

*Конечно сфатив дека мене памет не ми доаѓа...Ја пак би го направила истото и ич око нема да ми трепне :)))
*Конечно сфатив дека неа ја правев луда а можеби ја сум полуда и од неа???
*Конечно сфатив дека можеби сепак на крај ќе испадне дека ќе бидеме другарки и на овој свет а не само во некој друг... или па повторно е затишје пред бура?

Како и да е ќе биде интересно се додека ја има...:vozbud::vozbud::vozbud:

ja svati deka
KAKO I DA SE ZAVRTIŠ, DUPKA TI E ODPOZADI
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Таман кога ќе помислам дека сум му ги научила сите финти... Животов наоѓа начин да ми го опаша, асално онака, од позади, изненадно. :hump:

Баш е забавно, ха. :icon_bigg

Отсекогаш си велев дека има време, дека ќе имам и понатаму можност да средам се што е така како што не сакам да биде...Но конечно сфатив дека единственото сигурно време што го имам е секундата која во моментот поминува.Ништо друго не ми е сигурно...
Сега наместо има-велам нема време, или е сега или никогаш.Тоа ми дава храброст и ме поттикнува да се борам најсилно што можам, иако можеби сепак ќе има време, но можеби...А јас сум личност на која премногу и е потребна сигурноста.Така да, сега е времето, денес кога се уште можам, утре може и да не дојде.

конечно сфатив дека сум опасен за околината:pos2:

Сфатив дека од што сум толку добар, сум станат идиот...

потполно си во право за ова,али сватив дека сега се живее само од корист:smir:

i jas konecno svativ deka vistinskite prijateli se 1:100000 mozebi i poveke no kako sto gledam site velime deka nema vistinski prijatelstva i site sme zelni za edno takvo drugarstvo a nigde go nema. Vo sto e problemot???:toe:

Svativ i deka treba da prodolzam napred, da ne ziveam so minatot i deka tie sto se okolu tebe, ne gi odbegnuvaj poradi toa kakvi se i sto se i poradi toa sto ne ti odgovaraat so karakterot, zatoa sto sam ne se zivee, prifati gi so site svoi maani i doblesti i cuvaj se od niv!!!

Сфатив дека од што сум толку добар, сум станат идиот...

Toa e sinko, od mnogu so se pravis dobar, za vozvrat dobivas toa so ke te zloupotrebuvaat, i mene mi e maka sho sum takov :(

A sho sum sfatil... ustvari deka nesakam pak da se zaljubam, a nekako nemoze bez ljubovta, oti kolku povekje ljubish, tolku poveke i taguvash, oti golema e verojatnosta da ne ti vratat so ista mera, a uste polosho pa da ne ti vratat ic, a najlosho e da ljubish a taa da neznae, e taka e backo kaj mene, mozebi ke bide podobro eden den.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom