Тепачки

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Тепачка...хмм еднаш само се имам степано во второ оделение, со една другарка ( и ден денес се дружиме )таа беше прво, по пат за на училиште и замисли бе со чадори се тепавме, чадорите ренди ги напрајвме и најако од се беше брати што сакаше да не одели се смеша и фатија тие двата да се тепат :) и на крај закаснавме за на училиште и наставничката неоправдани ни пиша.
лол која белавџивка сум била ко мала.:pos2:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Ја ич нејќев да се тепам у животот.
Од мал бев за мир и толеранција(така ме научи мама).
Ама за несреќа се паднав у најлошото можно одделение,шо се појавило со генерации у моето основно.
Така да,морав континуирано да јадам и да давам ќотек.
Али ипак,сум имал само три големи тепачки у животот.
У едната ми го прснаа носот.
У другата,ја тепав:).
И третата беше после ко поголем,коа му пукнав аркада на некој,а требаше да му напраам многу повеќе.
У средно не сум се тепал,а у глобала сум против тие ствари,пошто ми изгледаат како дебилен,нееволуиран начин на докажување alfamale комплекси,како да сме у некоја глутница(иако можеби и сме).

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.770
Поени од реакции
11.282
Насилството не е решение, ама кога ќе ти го пукне филмот некое неразбрано створење, влагаш со клизачи (ко Каталински у 83-ќа), без размислување
Не се тепајте, водете љубов!

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
прво да прашам дали се рачунаат тепачките на работно место.Ако се рачунаат тогаш имам многу,а за приватни тепачки и таму бројот е солиден,но во последно време се повеќе ги избегнувам незнам зашто таков период најверојатно.

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
... Абе се тепам сваки ден со браќава дома бре! Некој за ферка? :baeh:

ако изгубам стапува во акција братми

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
хах... интересна тема...
па можеби бев 4то одд кога седевме јас и мојата најверна другарка до игралиштето во нашето школо... и децата кои играа на игралиштето ја шутнаа топката накај нас и ја погодија другарка ми во глава... Јас се налутив и им реков да не ја фрлаат топката накај нас... И си побарав беља... повторно ја фрлија и повторно ја погодија другарка ми ... Се нанервирав и им реков дека ако уште еднаш ја фрлат ке морам да им ја дупнам... И се разбира дека ја фрлија уште еднаш и јас го извадив шестарот од ташна и им ја дупнав топката... и коа приметија дека туши дојдоја децата, а воедно и најјаките фраери во тоа време во школо и ми викаат ке си купиш нова... И јас се засилив и им велам море јас вас ке ве натерам мене да ми купите една кретени едни.. и дојде едно детенце што и ден денес ми се пува а е три глави пониско од мене а ми е генерација и ми удри клоца... Јас се пренервирав и го удрив со нога по градите и легна на земја детево ... и само се виткше се виткаше и стана и ми мавна шамар и во тој момент сакав мнооогу да заплачам ама сакав да дотраам машки и јас му мавнав бокс појак ( во лутината) и овојмалце се залаши и се насмеа и рече еј, види ја оваа и си замина... образот ме болеше многу, како и од шлааницата така и од повредената гордост...:pipi:

D

DeviL_32`

Гостин
Еднаш во 4то одд еден мој школски вриеше многу (се правеше некој) па после на фин леп начин го средив тоа. 1 2 3 земав камен, го погодив у окото и после у болница кмишел 1 ипол саат на очно... :nesum:
Ова се случи кога бев во Италија. Еднаш си пишувам со едни мои другарки преку скајп и они нормално како е у италија ова она. После ми пишуваа дека му се јавиле на нив мојте другари дека се степале со едно дете ама потоа и полиција ги бркало.
Тогаш кога се вратија децата, се уклучија на скајп и се ми кажаа. Едно дете вадело муабети за мене ваков сум бил ваков сум бил. Децата разбрале кој викал така за мене, го начекале на паркот и фино лепо го прешибаа. Му го пукнаа носот, заработил 4 5 клоци, до 6 до 8 бокса а и исто така му а скинаа и кошулата што ја носел...(кутриот го излагале за да дојде демек некое девојче го чекало) И така дојде свечен, си замина како од афричка дупка да испаднал. Така да после кога си дојдов од Италија ми се извини.

The_DaRKeR

~Мрчатор~
Член од
26 јули 2008
Мислења
110
Поени од реакции
8
Дешавкава у 8мо одд.Тогаш интезивно тренирав карате 5 тренинзи неделно, пубертет ме маваше се курчев на све живо, и си поминувам ја у чаир покрај едно шпонско школо и глеам еден типац ми се курчи дај 50 ден. ја таков море марш мочко еден и коа му ја запукав шака-нос-патос. арно ама у моментите на курчење не заприметив, дека баткава бил со 2 другарчиња кои отишле одоколу.и коа ги видов тргнав да бегам али си застанав и двајцата ги испопукав поштено на под завршија и ја таков пун со самодоверба уште на сред Чаир ги пцујам плукам врз нив коа се обидуваа да станат ги враќав на под со по клоца.али у тие уфилмани моменти не заприметив дека звонеше у школово,и коа искочија 234534634534534 души и ја видоа ситуацијана дека им ги газам другарите коа ми се стрчаа, мислам дека срцев удар ке ме стегнеше:vozbud: ,нозете ми се отсекоа али од страв побрзо у животот не сум трчал:pos2: и најбитно не ме фатија:vozbud:

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
хаха се имам тепано доста...ама покето пати сум јадел котек оти секогаш се зафаќав со поголеми од мене...и двајца ке ми дојдеа и толку ми беше...секогаш ке памтам пред три години ко ми бараја пари едни...јас инаетчија...демек ке се тепам со тројца на едниот му ја закачив другиот ко ме плесна со боксирачот...абе млекото го повратив од мајка ми....па за срека паднав и ме остаја само со еднаш..ама и парите ми ги остаја:baeh:ме имаат и со шипка удрено...ама не болеше многу...а јас тие шо ги имам тепано...шо знам не ги имам многу удрено..само око подсинато така а ребра не...оти ми е жал..грев...ке ги удрам колку да ги паднам да не се осмелат да ми вратат....не сакам ни јас тепачки и не се чепкам прв...освен ко ке сум изнервиран и се ми смета....и така беше последниот пат на 21.11 оваа год. си идам пијан од кај школскиот на именден бев....изнервиран како и цела вечер и по пат се разминвам со двајца и за инает насредина му поминвам и се турнав во двата и му се пуштив оти се туркале демек...ми манаја убај тупајнци ама срека шо сум полничок па не се познаваше нишо.. и така...

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ko копиљ се имам тепано со некои маалски дечишта, посебно тие што тортурираа мачиња и кучиња и тие што ја тепаа сестра ми. :icon_lol:
Еден период, до кај 6-7 години, владеев кај мене на улица, дека бев најстара од сите комшичиња, па ваљда некој авторитет им бев :)

Али увек строго за правда сум се тепала. Пример, еднаш тој Иван ја истепа сестра ми и мајка ми ми забрани да се дружам со него за да не ја тепа веќе, али ја смислив стратегија: ако го истепам ја него, ќе прекине он да ја тепа неа и после пак ќе можеме да се дружиме. И бидна. :icon_lol: Teпав пошо Иван ми попушташе.

Или тие дегените од уличката пред мојата, само некои заврзлами правеа, наоѓаа мачиња и им врзуваа ствари за опаш, тепаа кучиња со камења и такви насиље глупости. Море еднаш тој еден дебел како сум го истепала, ептен поише се тркалаше, отколку што се движеше, иначе ќе си изедев ќутек. :icon_lol:

Иначе генерално МРАЗАМ насилство, зошто го сметам за најдебилен, најнизок и најнерационален начин за решавање на проблемите. Толку ми е одбивно насиљето, што прееска го глеав Брус Ли и не ми беше толку занимлив како коа бев мала, зошто не се фокусирав на неговата боречка вештина,туку на тоа колку ги боли неговите супротници секој негов удар. :icon_lol:
Ко деца сфаќам, свеста не ни е доволно развиена па не можеме да си ги контролираме нагоните и да изнајдеме мирно и рационално решение, али коа ќе видам некои драчевци по дискачи со фазонот:„Маме му ебам, ми ја погледна пи4ката, сеа ќе му ја пукнам муцката!“ и таков се сили ко вол незауздан у „запаличу пола града“ моуд... Е не ги можам.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Мразам тепање иако сум учествувал како мал. Во тепачки во школо често зашто бев најмал и сите ми се закануваа ова она и затоа често си ја бранев честа. Но подоцна во средно баталив тоа и мирен бев цело време зашто и така никој не ми збореше ништо против мене.

ZACKY VENGEANCE

chuck SUCKScorey ROCKS
Член од
25 ноември 2008
Мислења
226
Поени од реакции
16
ТЕМАВА Е ЗАКОН.
последен пат сум се тепал во седмо одделение .еднаш се тепав на улица кај нас со еден циган и да си се пофалам лом го направив ама па еднаш нашколо ми дојде друг циган и оково ми го направи ѓон.ми беше големо колку една тиква,ама со да праам,таа е. сум се тепал и со други ама ништо интересно.по некоја тупаница.
:vozbud::vozbud:

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Ne znam ne se sekavam na takvi momenti od mojot zivot,valjda kako mala sum se tepala ...ne mi e vo stil agrsijata.

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
еднашка во 3-то одд го акнав на едно дете со наочари што беше дека 2-3 дена ми мрчеше м*да и мене ми зоври и му закачив една и си избега он. И тоа ми е една и единствена тепачка во мојот живот......се чудам дали да додадам уште една тепачка со едно дете во клас, ама не ми се оди кај директорот бе се да му е*ам

Kajgana Shop

На врв Bottom