Late Night Show со Миленко Неделковски

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Љубчо = грк и бугар у едно .. само не Македонец .. после ова незнам кој од малкуте шо го подржуваа ќе има лице да продолжи ...
и ако продолжи може да биде добар грк бугар но не и МАКЕДОНЕЦ ...:toe:

P

Princ

Гостин
Миленко глупиот не знае да му одговори на глупавите и лажни тези кои ги пласира нашиот бивш премиер....
Миленко офтопик оди, би го банирал :pos2:
Него озбилно, очекував Миленко да биде многу поспремен да го побие тезите (не дека не знае кои се тие) што ги пласира гостинот (не му знам презиме точно па нема да се посрамувам јавно и да згрешам) за да го направи разговорот поинтересен. Вака испаѓа овој го плеска со некои тези а тој му чита пораки за лека ноќ од Борис (мислам така се викаше) од Еднооки и срамежливо се смешка. Нели.

Wa_sa_ka_ha_ta

свежо офарбана
Член од
16 мај 2009
Мислења
72
Поени од реакции
5
Milenko , значи сега, вака сега, едноставно нели, значи вака, нели, чекај сеа.....значи , значи......едноставно Миленко нели:pos2:

абе Лубчо иди бегај...ич значи вака едноставно нели не си ми по ќеиф :uvo:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Дека си беше чукнат си беше, ама што воздух дишеше таму во Бугарија бре, тотално одлепи. :uvo:

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Љубчо = грк и бугар у едно .. само не Македонец .. после ова незнам кој од малкуте шо го подржуваа ќе има лице да продолжи ...
и ако продолжи може да биде добар грк бугар но не и МАКЕДОНЕЦ ...:toe:
Јас уште одамна по една негова изјава осетив дека е апла потатарен, ама ќе се изедам за тоа што Миленко незнае да му врати за К. П. Мисирков.

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Него озбилно, очекував Миленко да биде многу поспремен на тезите што ги пласира гостинот (не му знам презиме точно па нема да се посрамувам јавно и да згрешам) за да го направи разговорот поинтересен. Вака испаѓа овој го плеска со некои тези а тој му чита пораки за лека ноќ од Борис (мислам така се викаше) од Еднооки и срамежливо се смешка.
Двајцата на доживотен бан!!!! Барем Љубчо да си каже јасно и гласно, како типовите тука на форум - Аз сум Блгарски Македонец. А не ем продава дека сме биле млада нација (а овој брадатиов не знае кутриот што е нација, а што народ)...

F

FilipMacedon

Гостин
Него озбилно, очекував Миленко да биде многу поспремен да го побие тезите (не дека не знае кои се тие) што ги пласира гостинот (не му знам презиме точно па нема да се посрамувам јавно и да згрешам) за да го направи разговорот поинтересен. Вака испаѓа овој го плеска со некои тези а тој му чита пораки за лека ноќ од Борис (мислам така се викаше) од Еднооки и срамежливо се смешка. Нели.
Се ке му поверував на Љупчо само да не трепкаше толку често:toe:

Член од
24 август 2007
Мислења
761
Поени од реакции
15
Мене у фацата ми изгледа како испран :) нешто му се случило во бугарија :)

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Двајцата на доживотен бан!!!! Барем Љубчо да си каже јасно и гласно, како типовите тука на форум - Аз сум Блгарски Македонец. А не ем продава дека сме биле млада нација (а овој брадатиов не знае кутриот што е нација, а што народ)...
Па појасно и погласно од ова кажување амин. Ги направи сите и Срби и Хрвати и Албанци и Бугари стари нации, само ние да сме ти биле од вчера. :tapp: Дошле Готиве и Словениве и маме ебале на се, очистиле цел Балкан ама само на територија на Македонија масакр, а на другиве територии оставиле по некој од античните. Исто и античка Македонија не знаеше точно до кај се простира, ама овој Миленко... Барем да го подебаваше за блгарскиот му произход.

P

Princ

Гостин
Темите се споени, да не се расфрламе со исти муабети на 2 различни теми :)

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Па појасно и погласно од ова кажување амин. Ги направи сите и Срби и Хрвати и Албанци и Бугари стари нации, само ние да сме ти биле од вчера. :tapp: Дошле Готиве и Словениве и маме ебале на се, очистиле цел Балкан ама само на територија на Македонија масакр, а на другиве територии оставиле по некој од античните. Исто и античка Македонија не знаеше точно до кај се простира, ама овој Миленко... Барем да го подебаваше за блгарскиот му произход.
Море требаше тоа патиката што ја чува на маса да му ја учука во глава....
Сепак, за емисијата мислам штета. Да беше поткован Миленко (ко некои луѓе на форумов) имаше пуздер да го направи... И од кога Љубчо толку голем почитувач на делото на Мисирков???

П.С.
А во основа зошто Љубчо се појавува на ТВ? Да не мисли дека вечерва собра симпатизери?

mmm121

Pentaxian
Член од
27 јуни 2006
Мислења
545
Поени од реакции
21
На овој Миленко попаметно ќе му беше да си останеше спортски коментатор. Вака само се глупира....... ко пијан за бандера е.

кцхсхт

македоноид
Член од
4 февруари 2009
Мислења
341
Поени од реакции
9
Жив ке се изедам што Миленко историски е неподготвен,на сите овие тези има еден куп одговор и докази
Дефинитивно!!! Изненаден сум колку се покажа бос, посебно во ситуација кога благонадежниот Тракиец очигледно манипулираше со факти за да ја докаже својата теза.
Во секој случај уште една маска падна...

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Не знае разлика помеѓу нација и етнос.
Нација е политички термин од понов датум, етнос е етнос, Евреите нација ли се ?
Немало доказ за македонскиот етнос.
Уста ќе отвориш, првата буква ти е доказ.
Пенкало ќе фатиш, првото слово е доказ.
Црква сме немале.
1762 лето нека си ја најде песната.

Љубчо, прстот да го свртиш против својот народ а од друга страна имаш орање на ниви со тенкови, во 21 век е самоубиство.

Јас сум бре Словен од антика, Белазг, Тој што ја створи Бела, тој што го даде името на Белото море, Дедото на Александар и Филип, прото Словен, тој што ја даде митологијата на Балканот, тој што сакаше повторно да си го обедини народот Белазгиски - Венетски и го прати Александар Македонски да го стори тоа.
Крајот на светот го барал, глуп бил бе, крајот ќе го барал.

Ебаве и историчари и коњи неписмени, се ви е пред очи, 10 години читам историска литература и се смеам на сите политички конструкции од западните земји со цел на Славјаните да не им текне дека се домородни на 2/3 територија од Европа, дека западната култура и цивилизација ја изградија од културниот, материјалниот и духовниот грабеж на Цариград.

Дека во последните светски војни првите 5 места по бројот на жртви им припаѓаат на словенските народи.
И дека тоа истребување трае од римско време.

Ама ако ни е, ни треба нам состојба на тотална морална, духовна и материјална криза, како точка од која ќе не снема и ќе престане оваа голгота или како точка од која ќе се тргне напред.

Комунизам ееееј, ни ја уништи традицијата, вредности за кои Европа може да сонува и уште 10 устави да пишува, нема да ги напише и свати.
Комунизам во кој погинаа 12 милиони Руси.
Каков систем е тоа, чив е, на мајка му ?

Одамна не сум бил овака провоциран.

Нација и етнос да не се знае разлика.

Институции ми бара.
Го спомна Острогорски, отвори на крај од книгата Историја на Византија и погледни ги позади македонските династии.
Да не беше античка Македонија ќе го мочаа кралот кога ќе го крунисуваа.

Kajgana Shop

На врв Bottom