Late Night Show со Миленко Неделковски

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Во ЈНА задолжително беше гледањето на ТВ Дневникот во 19:30,не знам во Бардовци дали е задолжително гледањето на оваа емисија? :raz:

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
quote[ Професори кои се доктори на науки по старословенскиот сектор,молчат некако.

Јас секогаш сум се сметал за поблизок на словените,иако никогаш не сум бил словенофил.

Вака,можеби недискутирањето на таа тема во времето на ЈУ е забранувано,но не од таа причина,контактот со грција,па кажуваа дека сме славомакедноци,заради југословенските држави и политиката на ЈУ.

Ние како Македонци ќе немавме потреба да се докажуваме дека сме словени,да не испаднеше агресијата на идејата дека сме антички Македонци во последните 2 години..

Ние во целата наша историја имаме имиња,на кои се темели нашата култура - Кирил и Методиј,Климент,Наум,низ средновековието,па се’ до Мисирков - гледаме потенцирање на словенството,освен кај Ѓорѓија Пулевски.

1.Правиме грешка кога античка Македонија ја поистоветуваме со денешна Македонија.Картата од турско е римска Македонија.

50 години пред Филип античка Македонија е еден полукруг од Олимп,па 30 км од Солун.
Филип ја обединува горна Македонија,но тоа не е нашата Македонија,туку Воден,Лерин итн..

Ни едно село не може да каже дека е античка.

Охрид,Битола - Илири
Скопје,Куманово-Дарданија
Источна,Пиринска-Тракиска

А најголем дел е Пајонска.

Античките Македонци не се сврзани со нас.

6 века на римска асимилација - јасен пример се денешните Власи.

Во 2 век - Келти - рушење и уништување.
3 век - Готите - 150 години, и си одат,исто како сите.
Потоа 4 век Аварите и Хуните и на крајот словените на опустошен простор се доселиле.
Меѓутоа,словените останале.]quote ЉуБчо

Ма п*зда м.м. што го популаризираат, не треба воопшто да му се дава отворен простор.
И јас истото го мислам.

Што му требаше на Миленко вакви глупости да прави да му дава простор на нервно болен?
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Go gibna za bugarskoto drzavjanstvo.

Не знам што ви е проблемот,екс премиерот ни докажа дека сме Словени.

Јас сум Словен.

:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:

:nesvest:

цццц жал ми е за човекот...

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22
Dolgo vreme se cudam i nikako ne mi e jasno,kako "strucnjak" kakov sto e Milenko uste ne e vraboten vo NASA... Pa covekov ima tolku "poznavanje" od se,sto duri i najgolemite umovi na ovoj svet mozat da mu pozavidat.Ve molam ako ima nekoj nekakva vrska so NASA,da go preporaca,zatoa sto VEKE NEMOZAM DA GO GLEDAM I SLUSAM!!!

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22
Dolgo vreme se cudam i nikako ne mi e jasno,kako "strucnjak" kakov sto e Milenko uste ne e vraboten vo NASA... Pa covekov ima tolku "poznavanje" od se,sto duri i najgolemite umovi na ovoj svet mozat da mu pozavidat.Ve molam ako ima nekoj nekakva vrska so NASA,da go preporaca,zatoa sto VEKE NEMOZAM DA GO GLEDAM I SLUSAM!!!

Член од
24 август 2007
Мислења
761
Поени од реакции
15
Треба историчар некој таму не Миленко сам

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Колку ми е криво што неможам да сум таму, само 10 минути ми се потребни за да му ги разбијам сите, буквално сите историски коментари кои ги даде.

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22
Ke mu progledaat niz prsti ili pak Grujo ke mu pomogne,pa covekov e neotkrien talent.Go "biva" za formula,politika,istorija,kultura,religija,astronomija....A najmnogu go biva za PREVARA I LIZENJE NA ZADNICI!

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Колку за твоја информација,на далечинското имаш едно копче на кое пишува OFF,едноставно притисни на него и проблемот е решен ама ти сакаш да знаеш кој ќе биде гостин и што ќе зборуваат,тоа ти се вика политичка шпионажа! :helou:

Kje ti repliciram so kontra prashanje.Kako mozhe nekoj da preporacha vo NASA bivsh robijash?
Па нели џанки ни ја водеше државата па што,проблемот е што никој овде што е некој и нешто во државата не го праќаат на специјалистички лекарски преглед! :baeh:

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
10.292
Ќе имаат гејците материјал за клипови од типот на К.Г. ака Пират.

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22
Колку за твоја информација,на далечинското имаш едно копче на кое пишува OFF,едноставно притисни на него и проблемот е решен ама ти сакаш да знаеш кој ќе биде гостин и што ќе зборуваат,тоа ти се вика политичка шпионажа! :helou:

Nema vo momentov nekoja komedija na drugite TV stanici,pa gi gledam ovie cirkuzanti.Ama na momenti se smeam,a na momenti placam,pogodovo od ovoj Milenko i se mislam dali i jas koga ke dojdam na negovi godini ke bidam volku "udren vo krilo" i bez svoj stav i obraz.Se nadevam deka nema Gospod tolku da me kazni.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Абе овој и грк и бугар у едно .. се само не е Македонец у пм ... :tapp:
ц ц цц
племето негово ...

F

FilipMacedon

Гостин
Жив ке се изедам што Миленко историски е неподготвен,на сите овие тези има еден куп одговор и докази

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Аххх овој Миленко слабо познавање на Мисирков. Татаров тврди дека Крсте Петков Мисирков во книгата За македонцките работи изнесува мислење дека не постои до сега Македонска нација и дека треба да се создаде што не е точно! Тој кажува дека сме преименувани и ни е наметнато име, и тоа го кажува многу јасно. Ама јас да дебатирам со овој ќе му ја скршам татарската фаца жими се.

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Миленко глупиот не знае да му одговори на глупавите и лажни тези кои ги пласира нашиот бивш премиер....

Kajgana Shop

На врв Bottom