AtoM-AnT
Dexter
Во ЈНА задолжително беше гледањето на ТВ Дневникот во 19:30,не знам во Бардовци дали е задолжително гледањето на оваа емисија? :raz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма п*зда м.м. што го популаризираат, не треба воопшто да му се дава отворен простор.
И јас истото го мислам.
Што му требаше на Миленко вакви глупости да прави да му дава простор на нервно болен?
Go gibna za bugarskoto drzavjanstvo.
Ve molam ako ima nekoj nekakva vrska so NASA,da go preporaca,zatoa sto VEKE NEMOZAM DA GO GLEDAM I SLUSAM!!!
Колку за твоја информација,на далечинското имаш едно копче на кое пишува OFF,едноставно притисни на него и проблемот е решен ама ти сакаш да знаеш кој ќе биде гостин и што ќе зборуваат,тоа ти се вика политичка шпионажа! :helou:Dolgo vreme se cudam i nikako ne mi e jasno,kako "strucnjak" kakov sto e Milenko uste ne e vraboten vo NASA... Pa covekov ima tolku "poznavanje" od se,sto duri i najgolemite umovi na ovoj svet mozat da mu pozavidat.Ve molam ako ima nekoj nekakva vrska so NASA,da go preporaca,zatoa sto VEKE NEMOZAM DA GO GLEDAM I SLUSAM!!!
Па нели џанки ни ја водеше државата па што,проблемот е што никој овде што е некој и нешто во државата не го праќаат на специјалистички лекарски преглед! :baeh:Kje ti repliciram so kontra prashanje.Kako mozhe nekoj da preporacha vo NASA bivsh robijash?
Колку за твоја информација,на далечинското имаш едно копче на кое пишува OFF,едноставно притисни на него и проблемот е решен ама ти сакаш да знаеш кој ќе биде гостин и што ќе зборуваат,тоа ти се вика политичка шпионажа! :helou:
Nema vo momentov nekoja komedija na drugite TV stanici,pa gi gledam ovie cirkuzanti.Ama na momenti se smeam,a na momenti placam,pogodovo od ovoj Milenko i se mislam dali i jas koga ke dojdam na negovi godini ke bidam volku "udren vo krilo" i bez svoj stav i obraz.Se nadevam deka nema Gospod tolku da me kazni.