Фан клуб: Бостон Селтикс

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Зашто бе слабо, глеам Грин 21 поен за 28 минути, значи дечкото ако му се дава минутажа е одличен. Крстич како шо глеам офанзивно е подобар од Перкинс, само многу бавен е некако...Перкинс беше добар во одбрана, иако доста ме нервираше со тие глупите лични у напад.

П.С. Саша Павлович во Бостон е? Не можам да го сварам...

Честито победата, како и да е. Глеам Гарнет си го ладел, имал и шут за 3 :) само 8 поени, мора да одмори малку.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Среќен роденден Шек

Shaq Day your lucky day :pos:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Карлос Аројо од Мајами ви е нов играч :)

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
победа над милвоки во гости и петта победа во низа :bravo: само вака да продолжат

Н

'Никола'

Гостин
Крстиќ Се повеќе и повеќе ме бендисува со игрите. Многу е подобар од Перк во офанзива.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Грин и крстиќ полека но сигруно ни се вклопуваат. Извинете што ме немаше во последно време, забораив на форум xD

Н

'Никола'

Гостин
Грин и крстиќ полека но сигруно ни се вклопуваат. Извинете што ме немаше во последно време, забораив на форум xD
Некоја ти го заматила умот сигурно.:smir:

Иначе од наредниве две очекувам тесни победи (не дека до сега не беа поголемиот дел такви :)), али сепак, Клиперси ќе ги добиеме, играме дома, влегоа во мини серија, време е да заврши. Грифин ќе направи две три јаки куцања и тоа ќе им биде.
Е сеа со Фили во петок ќе биде колење. Влезени се во добра форма, играат дома, и ќе биде јака за гледање. Како што кажав, очекувам ептен тесна победа, со кош-два разлика.

--- надополнето ---

Конечно со Мајк и Томи, неколку месеци ги немав слушано.:)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
овој нвоиот моја е добар и ќе биде супер засилување ама вечерва цел тим е за ниакде и не можам да ги гледма идам да спијам.

Н

'Никола'

Гостин
Не сме толку за никаде (уствари сме) колку што Се што фрлија Клипериве влезе. На полувреме имаат 68% реализација од шут.:nesvest: Ајде коа можеше Орландо, можеме и ние.:)

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Абе овија Бостон од Селтикс сношти мизерија зашто останав да ги гледам мамата сега гадно ми се спија :icon_eek:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Не си ти за тука^^. Инаку да Николче така нешто е у тој смисол :P Ако не победија Клиперси за две недели до три ќе видите кои сме вистинските ние ! Само да се уиграат а сигурно ќе се, работат на тоа ;)

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Вечер ќе ги ебеме јако Сиксерци. ха! ;)

--- надополнето ---

Поздрав од фифи, фифииииииииии т.е тоа е Filip_5 ќе,а вечер ќе ги разнесеме !

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Вечер ќе ги ебеме јако Сиксерци. ха! ;)

--- надополнето ---

Поздрав од фифи, фифииииииииии т.е тоа е Filip_5 ќе,а вечер ќе ги разнесеме !
По некоја случајност МТВ да не ја дава утакмицава вечер?

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
"По некоја случајност" Сиксерси победија 89-86 :)

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ептен мизерна игра од наша страна, кога беше нај потребно промашивме 8 шута по ред, и тоа е тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom