Честито нека ви е, ај сеа оди бери грозје.Toa e toaFORZA PHILIESSSS ... Kaj ste sea aa ???
Philadelphia e Philadelphia
Juhuuuuuuuuuu POBEDIVMEEEE
Срамота само ќе кажам.Поздравче од ФиледелфијаЧестито нека ви е, ај сеа оди бери грозје.
Не се секирајте, плејоф се ближи.:helou:
Што е срамота? Тоа што господинот погоре се понаша тука како 5 годишно детенце, или срамота што изгубивме?Срамота само ќе кажам.Поздравче од Филеделфија![]()
Да бевте волку пристрасни кон клубовите во Македонија,ќе бев радосен,вака само ќе ве прашам,како толку ги сакате кога не сте ни биле на утакмица ? Поише ве примамува телевизорот од салата ?Што е срамота? Тоа што господинот погоре се понаша тука како 5 годишно детенце, или срамота што изгубивме?
Ако е за поразот, нема никаква срамота, тоа е играта, една ја добиваш, друга ја губиш, тоа е спортот.![]()
Пристрасен сум кон тоа што сакам да бидам. Што ако сум од Македонија, мора под дифолт дека сум од тука да гледам и навивам за некој наш клуб? Има некое такво правило?Да бевте волку пристрасни кон клубовите во Македонија,ќе бев радосен,вака само ќе ве прашам,како толку ги сакате кога не сте ни биле на утакмица ? Поише ве примамува телевизорот од салата ?
Извини,заедно викаш со американцине DEFENSEПристрасен сум кон тоа што сакам да бидам. Што ако сум од Македонија, мора под дифолт дека сум од тука да гледам и навивам за некој наш клуб? Има некое такво правило?
Од кај знаеш која е мојата поврзаност со клубовите за кои навивам, дали сум бил или не на утакмици?
Не знам стварно што ти е поентата.Извини,заедно викаш со американцине DEFENSE![]()
Нема врска бе,навивајте си,не дека и јас немам некој тим,али фетиш ми е домашното првенство,дали дека сум навивач...Не знам стварно што ти е поентата.
Секоја чест за тоа дека си навивач на наш тим, ама не не' осудувај тие што не се интересираме за истото. :smir:Нема врска бе,навивајте си,не дека и јас немам некој тим,али фетиш ми е домашното првенство,дали дека сум навивач...
Не ве осудувам само прашав,како може да ви е појако да глеаш утакмица на стрим/тв или у сала ?Секоја чест за тоа дека си навивач на наш тим, ама не не' осудувај тие што не се интересираме за истото. :smir:
Најверојатно поради квалитетот на кошарката, т.е тоа е сигурно...Не ве осудувам само прашав,како може да ви е појако да глеаш утакмица на стрим/тв или у сала ?
Па добро и ја гледам НБА,али не свршавам на леброн,или на другиве нигери.Најверојатно поради квалитетот на кошарката, т.е тоа е сигурно...
За гледање во живо, т.е во сала, се знај дека е најубаво. Атмосфера, навивање, и сите тие работи, ама што да правам кога во времето кога растев во Прилеп немаше кошаркарски тим. Сплет на околности и многу други работи, тоа ти е. А НБА гледам многу одамна, и уште од старт ги засакав Бостонци (уште пред времето на Пирс), и еве ме сеа, ретко кога пропуштам утакмица.Не ве осудувам само прашав,како може да ви е појако да глеаш утакмица на стрим/тв или у сала ?