Фан Клуб: Портсмут

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Што стана со сопственикот????? Ви дојде ли нов???
Долга е тоа приказна ама од кога заврши сезоната CVA e прифатено то е состанок на кредиторите т.е. состанок со сите тие на кои им должевме пари и 75% од нив требаше да ги прифатат нашите предлози.81% од нив го прифатија предлогот и со то ние скоро излеговме од администрација како најголем губитник од тоа испадна HMRC(Her Majesty Customs Revenue) кои со овој предлог изгубија околу 15м фунти и имаат право на жалба од 28 дена т.е. до 16 јули најверојатно доколку не тужат веројатно ке изгубат а ако добијат повторно на клубот му се заканува ликвидација :icon_frow ако не тужат се очекува на 17 јули ние да излезиме од ликвидација,да го поништат трансфер ембаргото и комечно после едно 8 9 месеци да можиме да купиме нови играчи
Нов сопственик се очекува да ни биди стариот Чанраи само сите се надеваме за 1 недела кога клубот ке излези од администрација да го препродај оти тој е тука само за да си ги врати парите нема никаква "фудбалска визија"
Ете то е кратката приказна за сегашноста и за иднината на клубот се извинувам ако ти бев досаден

Не не никако......ме заинтересира клубов а и да ти кажам ти моментално си најголемиот навивач овде на форумот....па и пошироко.....да си останеш за Портсмут.....секоја ти чест...ајде нека ви дојдат нови газди и одма во ПЛ.....а и почесто ќе го посетувам фан клубов...гледам запоставен е

Не не никако......ме заинтересира клубов а и да ти кажам ти моментално си најголемиот навивач овде на форумот....па и пошироко.....да си останеш за Портсмут.....секоја ти чест...ајде нека ви дојдат нови газди и одма во ПЛ.....а и почесто ќе го посетувам фан клубов...гледам запоставен е
Фала....Pompey no surender.Изгледа ке мора да почекаме некоја година за да се вратиме има многу работи шо мора да се сменат пред да мислиме на промоција...ама чемпионшипот е најнепредвидлива лига секој можи да победи секој
BTW колку години имаш?

Море има одма да се вратите...само да дојде некој добар газда......инаку јас и Лидз го чекам во ПЛ.....одамна...се изначекав

Јас би рекол лидс е многу поблиску од нас за вракање во ПЛ.Гледам купуват нови играчи до душа го загубија бекфорд ама се добра екипа

Јас би рекол лидс е многу поблиску од нас за вракање во ПЛ.Гледам купуват нови играчи до душа го загубија бекфорд ама се добра екипа

Па до некој степен сум и навивач на Лидс.....подобро кажано страшно го почитувам овој клуб.....само бев оневозможен да ги следам изминативе години....немаше интернети и вакви чуда како денес....ќе ми биде мило да се вратат во ПЛ

Да се вратат треба МИделзброу, Портсмут и Лидс многу ги поштувам тимовите

Дефинитивно.....абе да им заминат шеиците на Сити и да земат еден од овие клубови,......да не ми биде жал ако ни ги земат играчите

Бтв овој Мунтари во Портсмут беше нели???? Гледам во Интер копук невиден е....кај вас мислам беше подобар.....се поврзува со нас па ме интересира како би се снашол повторно во ПЛ

Бтв овој Мунтари во Портсмут беше нели???? Гледам во Интер копук невиден е....кај вас мислам беше подобар.....се поврзува со нас па ме интересира како би се снашол повторно во ПЛ
Мунтари кај нас ја имаше сезоната на кариерата.Многу добар играч одземач на топки,солидна техника,одличен шут кај нас беше одличен ама во интер слаб е

Мунтари кај нас ја имаше сезоната на кариерата.Многу добар играч одземач на топки,солидна техника,одличен шут кај нас беше одличен ама во интер слаб е

Би можел да се снајди кај нас.....ама ако го земиме Боатенг нема да ни треба.....сепак мислам дека ќе земеме еден ваш играч----сегашен/екс....мислам дека ќе се снајдат....инаку овој Грант супер тренерче ви беше а??? Жал ми е што ве напушти човекот искрено многу го почитувам

Не оваа туку другата сезона Портсмунт се враќа во ПЛ отсекогаш ми бил овој клуб симпатичен....поздрав до сите фанови на Портсмунт...:):smir:

Не оваа туку другата сезона Портсмунт се враќа во ПЛ отсекогаш ми бил овој клуб симпатичен....поздрав до сите фанови на Портсмунт...:):smir:
Ти името не му знаеш како шо треба, симпатичен ти бил :pos:

Епа еден е таков фан овде :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom