Фан Клуб: Портсмут

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Одлична победа вчера против волвс 3-1 како опроштален натпревар на фратон парк од премиер лигата.Одличен натпревар одигравме само ме загрижува Аврам Грант.На крајот од утакмицата одржа говор кој според мене беше како опроштален.Се надевам дека грешам ама мислам оти ке не напушти

Овој Џејмс нели иде у пензија?

Овој Џејмс нели иде у пензија?
Не. сака да остани во портсмут и вгодина вели дека не му пречи во втора лига.Само прашање е дали ние ке можиме да си дозволиме толку голема плата

Конечно заврши оваа турбулентна сезона.Имаме всабота финале против челзи ама се плашам дека ке не декласират.Се надевам до вгодина ке се средат работите и ке почниме од почеток.Можеше да биди многу полошо годинава отколку во ситуацијата шо сме сега (секако таа не е воопшто добра)

То е фудбалот. Со малку срека можевме да победиме ама заслужено победи челзи

Тимот кој испаѓа ... последнопласиран ... поразен со само 1-0 во ФИНАЛЕ на Ф.А куп... епа се гледа дека нешто не ви било у ред у премиер лигата... имате квалитетен тим!

првото полувреме имавте многу среќа, второто беше далеку подобро за вас,мислам дека промашувањето на пеналот влијаеше многу врз вас,спортски поздрав и се надевам дека уште следната сезона да се вратите назад:smir:

првото полувреме имавте многу среќа, второто беше далеку подобро за вас,мислам дека промашувањето на пеналот влијаеше многу врз вас,спортски поздрав и се надевам дека уште следната сезона да се вратите назад:smir:
Многу сум разочаран од поразот многу ме погоди. Нема шанса да се вратиме одма во ПЛ од сите оние играчи ке останат само 5 се надевам дека таму ке биди и џејмс и ако остани грант би било прекрасно ама ке видиме. Ова беше една мн емотивна сезона сепак ке речам заслужено победи челзи ама ме погоди промашениот пенал на боатенг со страв го шутираше пеналот. Ајде ке видиме како ке биди вгодина

--- надополнето ---

Тимот кој испаѓа ... последнопласиран ... поразен со само 1-0 во ФИНАЛЕ на Ф.А куп... епа се гледа дека нешто не ви било у ред у премиер лигата... имате квалитетен тим!
Сега веке то е имавме оти сите ке си заминат. Имавме јас би рекол подобар тим од едно 7-8 екипи и игравме атрактивен фудбал по водство на грант

porsmut e dobar tim no poradi finansiskite problemite slednata sezona od ovie igraci ke ostanat mnogu malce

Пополека почнуваат да се средуваат работите.CVA е прифатено долгот е намален за едно 15м фунти денеска добивме нов тренер Стив Котерил наскоро очекуваме и нов сопственик,пројавивме интерес за неколку играчи.ДОбро е

Што стана со сопственикот????? Ви дојде ли нов???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom