spored tebe koj e naj dobar adminДобро бе што е работава сакате тотално да ги сјебете сервериве, секој копиљ стана админ на алак и тони газањата црвени им станаа од лижење.Дајте админи изјаснете се што е работава на сервер ке се пука кантер или ке треба да се расправаш со напалени дечиња(80% од админчињата),а да ке заборавев секој си има посебни привилегии ако се знаеш со некој админ, пцуј седи спец никој ништо не ти вика ама затоа ако не се знаеш немој ни да прашуваш која е следна мапа пошо кицк или бан не ти бега.
Come oon.. just say it. Досадниот тип со хед шатс не е добар админ? :kesa:Што подразбираш по најдобар админ,добри се оние кои се реални и држат до привилегијата која им е дадена ,а не се чаламат и се палат на тоа дека се админи и можат што сакаат да праат. Доколку и ти го почитуваш тоа никој не би те критикувал, а не прв ден има веке многу поплаки.Да ресчистиме ни сум нешто љубоморен ни ме интересира кој е админ се додека е фер спрема сите, а ако сакаш конкретно за тебе дечко кој е најмалку 5 пати баниран ради чит сега е админ и он треба да води некаков ред хммм.... незнам како ке ти успее ваљда тој што те стаил знае што праи.
Иви напротив друже нема што да кријам ако некој ми пречи ке кажам секој си има индивидиално мислење проблем е кога индивидиалното станува глобално. Во твојов случај до сега ама баш никаков проблем сум немал со тебе и барем додека сум на сервер мислам дека си коректен.Come oon.. just say it. Досадниот тип со хед шатс не е добар админ? :kesa:
Во ред се бе,не идете толку против нив
Него,ми смета ги нема оние гласањата и анкетите како порано
Пример :
Dali Kengur e peder?
1.Da,definitivno
2.Da,definitivno
3.Da,definitivno
Зашо ги нема више бе,не дознавме дали е геј сеуште