POWER-MKD
Per aspera ad astra
- Член од
- 1 март 2008
- Мислења
- 4.763
- Поени од реакции
- 645
Па не сат и пол, али 3 недели, мислам нема логикаА колку треба да трае? Саат и пол?![]()
Јас кога се јавив тоа ми го кажаа.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Па не сат и пол, али 3 недели, мислам нема логикаА колку треба да трае? Саат и пол?![]()
Јас кога се јавив тоа ми го кажаа.
Еве пробав и 32 битен, пак не работи УСБ конекцијата. А, порано работеше, стварно не ми е јасно.Ни да кажеш кој оперативен систем ни ништо.... да не си инсталирал 64 битен? Во тој случај, само преку мрежен кабел.
Со 32 МОРА да работи, да не не си инсталирал како што треба?Еве пробав и 32 битен, пак не работи УСБ конекцијата. А, порано работеше, стварно не ми е јасно.
И преку сетапот на цедето ги инсталирав и преку девајз менаџер, сто пати пробав, само тоа правам вие два дена. Се јавував во Роби ми кажаа до драјверите е, а се правам исто како и порано кога инсталирав и работеше се како што треба. Ах што ми требаше вчера да го инсталирам.Со 32 МОРА да работи, да не не си инсталирал како што треба?
Преку сетапот на цедето ли инсталираш???
Немој така, инсталирај преку DEVICE MANAGER и стај ги драјверите за 98.
Епа како си го инсталирал преку Device Manager ако не знаеш за драјверите од 98?И преку сетапот на цедето ги инсталирав и преку девајз менаџер, сто пати пробав, само тоа правам вие два дена. Се јавував во Роби ми кажаа до драјверите е, а се правам исто како и порано кога инсталирав и работеше се како што треба. Ах што ми требаше вчера да го инсталирам.
А, кои се тие драјвери од 98?
Нема такви.Епа како си го инсталирал преку Device Manager ако не знаеш за драјверите од 98?
Ги има на цедето во фолдерот драјвери и во фолдерот драјвери за Windows 98
Го немам цедето тука....Нема такви.
Кој пакет го имаш де???користам ADSL ИНТЕРНЕТ и мислам дека брзината на интернетот им е спора http://www.speedtest.net/result/1013876649.png
да се залам или не,што мислите вие,или тестов лаже,најмеродавен показател за брзината на интернетот е............????????????
од 15gb тој што е :angry2:Кој пакет го имаш де???
И што ти вика таму, која брзина треба да ја имаш? (види си во договорот, не на интернет ако си постар корисник)од 15gb тој што е :angry2:
Торенти.едно прашање - од каде можам да симнам Microsoft office 2010 бесплатно а при тоа да не закачам некој вирус ???
фала![]()