Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

Сталин

Висарионович
Член од
24 декември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
11
Ни да кажеш кој оперативен систем ни ништо.... да не си инсталирал 64 битен? Во тој случај, само преку мрежен кабел.
Еве пробав и 32 битен, пак не работи УСБ конекцијата. А, порано работеше, стварно не ми е јасно.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Еве пробав и 32 битен, пак не работи УСБ конекцијата. А, порано работеше, стварно не ми е јасно.
Со 32 МОРА да работи, да не не си инсталирал како што треба?

Преку сетапот на цедето ли инсталираш???

Немој така, инсталирај преку DEVICE MANAGER и стај ги драјверите за 98.

Сталин

Висарионович
Член од
24 декември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
11
Со 32 МОРА да работи, да не не си инсталирал како што треба?

Преку сетапот на цедето ли инсталираш???

Немој така, инсталирај преку DEVICE MANAGER и стај ги драјверите за 98.
И преку сетапот на цедето ги инсталирав и преку девајз менаџер, сто пати пробав, само тоа правам вие два дена. Се јавував во Роби ми кажаа до драјверите е, а се правам исто како и порано кога инсталирав и работеше се како што треба. Ах што ми требаше вчера да го инсталирам.
А, кои се тие драјвери од 98?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
И преку сетапот на цедето ги инсталирав и преку девајз менаџер, сто пати пробав, само тоа правам вие два дена. Се јавував во Роби ми кажаа до драјверите е, а се правам исто како и порано кога инсталирав и работеше се како што треба. Ах што ми требаше вчера да го инсталирам.
А, кои се тие драјвери од 98?
Епа како си го инсталирал преку Device Manager ако не знаеш за драјверите од 98?

Ги има на цедето во фолдерот драјвери и во фолдерот драјвери за Windows 98

Сталин

Висарионович
Член од
24 декември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
11
Епа како си го инсталирал преку Device Manager ако не знаеш за драјверите од 98?

Ги има на цедето во фолдерот драјвери и во фолдерот драјвери за Windows 98
Нема такви.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Нема такви.
Го немам цедето тука....

Ај преку Windows Explorer отвори ги сите фолдери во цедето и дај скриншот, ќе ти кажам кои.

--- надополнето ---

Еве ти најточно:

Преку дивајс менаџер правиш апдејт на драјверот на модемот, од таму влагаш во цедето, па во Install Wizard, па во Support и стискаш ОК (инаку тука внатре е 98 фолдерот) и ќе се инсталира.

Сталин

Висарионович
Член од
24 декември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
11
Инсталирав конечно, преку дивајз менаџер во нормална постапка, благодарам на сите што помогнаа.

TE-EN

кибицер
Член од
18 септември 2009
Мислења
50
Поени од реакции
5
користам ADSL ИНТЕРНЕТ и мислам дека брзината на интернетот им е спора http://www.speedtest.net/result/1013876649.png
да се залам или не,што мислите вие,или тестов лаже,најмеродавен показател за брзината на интернетот е............????????????

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Член од
6 октомври 2010
Мислења
10
Поени од реакции
1
едно прашање - од каде можам да симнам Microsoft office 2010 бесплатно а при тоа да не закачам некој вирус ???
фала :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom