punkbooster
Black Rose Dying
- Член од
- 10 декември 2009
- Мислења
- 845
- Поени од реакции
- 29
OF Тopic
За ова знаеме пред 5месеци хахаха и +да се добиваше така лесно
За ова знаеме пред 5месеци хахаха и +да се добиваше така лесно
Исклучи го модемот од струја и повторно вклучи го.да прашам јас шо можи да биди проблемот оти немам нет на лап топ-от???????????
имам само на Десктопот кој од модемот земам преку УСБ а на лап топот преку мрежната
ова се случува неколку пати
до пред некој ден имав нет а сега веќе 2 дена немам
немам рутер ни свич
да не е нешто од Телекабел.................
:salut:
Си се наполнил со вируси/adware/spyware..... бриши тоа лајната, зачисти малце со некој антивирус и/или антиспајвер.
Да даеше некој скриншот?Дали знае некој да ми каже на некој страни како на пример фејсбук,пејпал или слично ми излегува црвена позадина со две за да одбираш едното е Process anyway a drugoto back to save а горе кај шо е табот пишит SSL Error ??
Немаожам да ставам скриншот од ко го сменив мониторов незнам зошто,иначе немам антивирус ама по самото форматирање ми прави така и плус на виндоус лајФ месенџер не влегвит одам преку аМснДа даеше некој скриншот?
По се изгледа антивирусот ти ги блокира страните.
И подзачисти си малку (од вируси, спајвери....)
Што има врска мониторот со скриншот?Немаожам да ставам скриншот од ко го сменив мониторов незнам зошто,иначе немам антивирус ама по самото форматирање ми прави така и плус на виндоус лајФ месенџер не влегвит одам преку аМсн
Kaj да закачам на нет??Што има врска мониторот со скриншот?
И како не можеш?
Print Screen - Paint - Paste - Save - закачи на нет.
Кажи дека не знаеш да закачиш слика на нет, не дека не можеKaj да закачам на нет??
А ти провери колку голема слика си закачил?http://tinypic.com/view.php?pic=nb2lv8&s=6 не реков дека не може туку има некој проблем како порано знаев???
Леееее поарно да не ми помагаш ми ја извади душава како да закачам поголема?А ти провери колку голема слика си закачил?
Ај прочитај ми што пишува на сликава:
Ете убаво ти пишува PROCEED ANYWAY, кликни го тоа и терај.Леееее поарно да не ми помагаш ми ја извади душава како да закачам поголема?
http://tinypic.com/view.php?pic=rshfo2&s=6 ево се снајдов на 1024X768
Шо е твојот проблем??Ти ја извадил душата... ти биди благодарен што има нерви да ти објасни до крај...