на рутерот е 192.168.1.254(томсон) а ако сакаш да си видиш која ти е надворешната адреса иди на whatismyip.comЕј ај некој нека ми каже како се наоѓа ип адреса на рутер ми треба за да направам конекција од интернет на два компјутери преку лан мрежа?
Оди во RUN, пиши CMD и стисни ENTER.Еј ај некој нека ми каже како се наоѓа ип адреса на рутер ми треба за да направам конекција од интернет на два компјутери преку лан мрежа?
Каков рутер ти дадоа со 3Mах-от?Значи вака-- Имам 3макс пакетот шо е имам интернет на мојот(стариот)пц... сега си земав лаптоп и како да направам и на него да имам интернет... инаку во рутерот има лан 1 , лан 2,3,4.... помош ми треба итно .... како да го повразам лаптопот да има интернет ви благодарам однапред,,,...:smir:
Може да се дознае, ама не така просто како што ти мислиш. Значи неможеш да дознаеш.Дали може да ја откријам лозинката на администраторот(сопственикот) на некој компјутер.
значи при уклучување на ком. ми бара пасфорд кој секако ја ставил сопственикот на ком.
а ако го начекам уклучен ком. дали може да ја дознаам лозинката со помош на некоја програма или сл. на пример преку старт менито или контрол панелот.:nesum:
... File -> Save Page As?начин/програма за да симнам веб страна? ама ми треба за една страна...не цел сајт
хах кој кретен сум...ова прво го напраив ама пошо страната не е нешо голема мислев дека не ја ни снимив... фала... File -> Save Page As?
http://www.httrack.com/начин/програма за да симнам веб страна? ама ми треба за една страна...не цел сајт